FulYasin01 Canann Kokar ya benim annem kardeşlerim doğunca 2 gün beklerdi ondan sonra her gün duş aldırırdı ve mutlu olduklarını rahat uyku uyuduklarını söylerdi. Gerçekten öyle benim kardeşlerim gece hiç uyanmazlardı 😂😂 bende oğlumu Sudan çıkarmam herhalde 😂😂
Zely35 Canann aynen öyle ki zaten onlara da kötü gelmez 😍 hem ne zaman yıkanmalı, niye göbek bağı beklenmeli bunların bilimsel açıklamaları var zaten sen bebişini riske atma hiç, enfeksiyon olsa yine sen uğraşırsın anneanne babaanne değil 😄
Canann NaimeYilmaz bende oyle dusunuyorum riske atip siser iltihap falan olurda cani acirsa cok suclarim kendmi
Tgb Canann canim bizim burda buna biz karar veremiyoz yani dogdugu gun yikamiyorlar hastanede ertesi gunu ebe anne yada baba ile birlikte yikiyor 3 gun kaliyoruz hastanede bu arada yani ben hic duymadim boyle bisey
Kbrazcan Canann ay ben çocuğumu hayatta öyle bırakmam annem yiğenlerimin hepsini hergün yıkıyordu valla ben öyle gördüm bişey de olmadı göbek bağlarına yine de sen bilirsin canım
Kbrazcan FulYasin01 annem yıkardı sonra yağlardı yumoş yumoş olurdu ah yiğenlerimi görseniz nasıl yakışıklı ve güzeller 😍 banyodan sonra da muhteşem uyku uyurlar ve bence bu 40 günlük sürede bebek neye alışırsa sonrasıda öyle oluyor düzenleri
SerapUGR Bence yıkanmalı sonuçta bu bebeği eş dost sevcek anadan çıkma kokar öyle yaa 😂 Bizde bebeişler yıkanır heleki hava sıcaksa hergün yıkanır bebiş dinlenir güzelce uyur
Kbrazcan SerapUGR ay bencede yıkanmadan olur mu ya bi kerede kendimizde pay biçelin yıkanmadan durabilir miyiz 🤦🏼♀️
FulYasin01 Kbrazcan Valla ben onu bunu bilmem ne varsa eskiler de var bir sakınmamak lazım , ben doğsun en fazla 2 gün yıkamam ondan sonra her gün yıkayıp bebek yağıyla masaj yapıcam inşalalhhh ondan sonra gelsin uykucuklar 🙈☺☺
SerapUGR Kbrazcan. Hiç yani dimi 🙂 eve gelir gelmez yıkarım ben hem bebekler suda yasadı 9ay su onları rahatlatır hemde misler gibi uyurlar
Ecesaretunbel Kbrazcan bebekle büyük insan bir değil. Ne yediğimiz içtiğimiz ne yürüyüşümüz yatışımız. Onlar bizim gibi asla kokmaz. He bende bi hafta bekletmem bebeği.
Deletedmom_879 Bende ailemden hep yıkandigini gördum vee bende yikacagım benim dogumum yazin tam ortasi pisik falan olur evenize gelir gekmez yikayacagim insallah. Hem dogar dogmaz yikayan hastaneler bile var
Canann Tgb aslinda nemli olmamasi lazimmis kuru kalmasi lazimmis hassa nokta o nemli kalinca sisiyor ve gec dusuyormus oyle diyorlar yani
Tgb Canann gobek bagi icin gunluk pansuman yapmiyormusunuz ki bize ilac verilir her gun temizlenir onla
Eacem Canim ben fransada kaliyorum burda bebek dogdukdan 2 gun Sonra banyo yaptiriyorlar hastanede anneyle beraber
Tgb Eacem hastanesine bagli demekki ben ilk oglumu gece 12 e 5 kala dogum yaptim ertesi gunu yikamistik