Gamzemre6161 Merbe61 hepimiz için hayırlısı olsun ☺️gelirsen ilgilenmekte isterdim seninle ama malesef doğuma kadar riskim olduğu için raporluyum ☺️bu arada ben trabzonluyum Trabzonda yaşıyorum ☺️
Merbe61 Gamzemre6161 merhaba canım dogum yaptın mı ben seyhanı beye basladım ama sezeryan dogum var sadece kendisinde sanırım doguma ızmıre gıdıcem gumushaneye cok guvenebılırmıyım cok ıkılemdeyım
Gamzemre6161 Merbe61 ben 6 buçuk aylık olcam 3 gün sonra inşallah 🙏bende memnun oldum sen kaç aylıksın ☺️ seyhani beye karar verirsen kendisini arar konuşurum yönlendiririm yardımcı olur sana ☺️
Merbe61 Gamzemre6161 tamam canım cok memnun olurum yuzde 90seyhanı bey esım baya ARastırmıs ben ızmordeyken cogu arkadası seyhanı beyı tercih etmıs oyuzden bızde onu secıcez benım bebegım 10haftalık daha cok minik
Gamzemre6161 Merbe61 geldiğinde burdan yazarsın bana gitmeden önce ben derim seyhani beye ☺️instagram kullanmıyorum malesef sosyal medya ile çok ilgim yok ☺️
Merve29 Merbe61 merhaba Gümüşhane’den yazıyorum 🌼doğum yaptınız mı ben 7. Haftamdayım tecrübelerinizi dinlemek isterim 🌼
Merbe61 sinemoguz seyhanı beye gıdıyorum 4,5aylık hamıleyım ızmırden yenı geldım ona basladım ama devlet hastanesinde bir doktora daha gitmem gerekiyor ama kımseyi tanımıyorum melike diye bir doktor baslamıs ondan randevu aldım sız hangisine gıdıyorsunuz
Destinamarla ftmk gümüşhaneli değilim ama gümüşhane şiranda yaşıyorum. Erzincan neon hastanesinde özgür beye gidiyorum
Merbe61 sinemoguz evet oyleymıs malesef normal dogum ıcın de devlet hastanesine guvenmek bilemiyorum bende kararsızım memleketime gıdıcem galuba sen kime gidiyorsun
sinemoguz Merbe61 Ceren e gittim bir defa. 12. Hafta tekrar çağırdı ama, Trabzon’da bir doktor arıyorum bende. Orası daha mantıklı. Burda ki devlette kalp atışını bile dinleyemedik cihaz yetersiz
Merbe61 sinemoguz ciddimisin ya gercekten gumushanede dogum bir nevi ne bıleyım goz gore gore kendine ve bebegıme haksızlık gıbı gelıyor banada bende seyhanı beyle devam edıcem ızmıre gıdıcem doguma
Merbe61 sinemoguz 150tl ucretsız muayne suresı var mı bılmıyorum ben ayda bir gıdıyorum canım doktora yenı basladım zaten ama sık sık cagırılmıyor o sonlara dogru sanırım