Iimran Asellinannesi yarın bende bi devlet hastanesine görüneyim dedim sıra aldım bakalım orda kaç çıkacak canım cuma da kendi doktoruma gitcem olsun zaten sıkıntılı haftalarda değiliz şükür atlattık onları ❤️
Asellinannesi Iimran aynn cnmm ya baska doktra albılırdın cihzlrı frklı bır keere gttım devlete ne klp atısı ne bse hc ılgılnılmedı 2 dk bktı sadce
Edaa3595 Asellinannesi Allahım birliğinizi bozmasın canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🙏🏻👨👩👧
Iimran Asellinannesi evet ya devlet tuhaf eşimi de almamışlardı kontrolde odaya namahrem gibi yatırdı beni kadın doktor jel sürdü hımm hımm kilosu bu suyu şöyle tamam kalk bu kadar yarın sorcam ama önemli olan karın çevresi benim için ben hiç daha nst ye gitmedim pek sancım yok diye özelde ücretli mi acaba bu nst normalde de özele gidiyorum
Asellinannesi Iimran aynn oyleler gtme bnce ya kndını strese sokuyosun nst 35 haftada bslıyolar cnm özelde üzretlı evet bnde devlette kaydım olsun dye gtmiştım
Iimran Asellinannesi anladım kuzum hepimiz için hayırlısı olsun güzel bi doğum hikayeni okuruz burda inşallah
Blackcloud Asellinannesi Akıntım arttı, sancılarda çıkıyor nstde 34. haftadan beri, çatı muayenesinde bodozlama daldıkları için kendimi kastım, rahim ağzına kadar ulaşabildiler, rahim ağzıda kapalıymış zaten. 😃
Blackcloud Asellinannesi Bekliyorum napim, artık haftada bir geleceksin dedi, yeni gittiğim hastanedeki doktorum.
MiranRenas Benim bugün anlamadığım ağrılarım başladı acaba gidip nts mi çaktırsem bilemiyorum adet sancısı gibi bi kasılma geliyor hiç sancı da çekmedim ilk çocuğumda da nasıl bişi bilmiyorum napsam diye düşünüyorum sancı olsa yerinde duramazsın diyorlar 🤷♀️ 36+2 deyim
Nuur2001 Elif_sahra60 ayy bazen sanki şeyimde hareket ediyor gibi geliyor 😂 bi tuhaf birşey oluyor o zaman