Nuur2001 Asellinannesi tam 35. Haftadan selam 😍 hep sol tarafımda ayağıyla mı bastırıyor artık yoksa dirseği midir nedir acıtıyor geceleri uyuyorummm 😭 sabah da çok erken kalkıyorum 6 da kalktığım bile oluyor kızım şimdiden annesini uykusuz bırakıyor ama ona kavuşucağımı düşüncükçe çıldırıyorum bir an önce o gün gelsin istiyorum ❤️
Feyzzzz Asellinannesi aynen 36+1 bizde. Yaklaşık 3-4 haftadır sancılarım dursun diye ilac iciorum nstdr hissetmediğim sancılarım vardı hep. Bu ay sonu bitio inşallah artık ovagın ilk haftası yada ikinci haftası gelir diye düşünüyorum :) ilk gebeliğimde de erken doğmuştu ben fazla tutamıyorum😅
Edaa3595 Asellinannesi bizde tam 36+5 ız 🙈🙈 yarın kontrolümüz var değerlerimiz yüksekti en son umarım düzelmiştir eğer yüksekse yine sanırım doğum için gün vericek doktor bakalım merakla heycanla yarın sabahı bekliyorum 🙏🏻🙈
Asellinannesi figen_02 canım hareketlerini iyice takıp et gecen hafta korkuttu bebegım beni nstde hıc hareket etmedı 3 defa nst cekıldi en son serum takıldı nst cekıldı dzeldı susuz klmış dedı doktor
Eslifdenizc 35+3 benimde . Çok ağır bi griple boğuşuyorum . Kasık ağrılarımda mevcut . Vücudumda olay bitmiyo maşallah 😒 ama olsun bebeğim iyi olsunda gerisi hallolur 🙏🏼💙
Asellinannesi Nuur2001 artıkk herseyı o kadar net yaşıyoruzki bi an önce gelsin bebışlerimiz istıyoruxz tabıkı😀😀
Elif_sahra60 Nuur2001 😊aynı haftada ve aynı durumdayız canım kızım halay çekiyor kasıklarımda. Vajina üstünde baskı hissediyorum acaba sende de varmı haftamız aynı olunca sormak istedim???🤷♀️
Aylingureozguven 36+5 😊 son zamanlar artık.. Heyecan korku ikisi bir arada. Nts ye gidip geliyoruz. Kızım olacak Allah kısmet ederse 😊 kız erken geliyor diyorlar ama doktorumun verdiği tarih 18 ocak bekliyoruz bakalım hayırlısı ☺🤲
Asellinannesi Aylingureozguven canımm inşllh saglıkla shatle doğar miniklerımız bnımkıde 10 ocak gbı dedı bklıyorum heycanlaa
Bayananne Aylingureozguven benimde 36+4 kız olacak allah nasip ederse doktorum 18ocak dedi ama kızlar erken gelıyo dedıklerı için sabırsızlıkla bekliyorum bende ☺️
nagolinda Aylingureozguven ben de senin gibiyim nst kontrolü 18 ocak için sezeryan günü verdi. Kafası yukarıda. Uyumayı bırak yatamıyorum bile. Yatar pozisyonda nefes alamıyorum. onun haricinde her şey iyi şükür
figen_02 Asellinannesi geçen hafta bende aynı şeyi yaşadım 3 kere nstye girdim en son çikolata yiyip girince hareket etti suyu falan iyi dedi ama iki gündür nerdeyse hiç hareket yok yarın kontrole gidecem inşaallah iyidir
Iimran Asellinannesi benimde prenses teyzesi 😇 cuma kontrolümüz var az sıkıntılıyız bakalım sona yaklaştıkça karın çevresiyle alakalı sezaryen günü verebilir doktorumuz hayırlısı olsun artık
Asellinannesi Feyzzzz yaa yeterkı saglıklı sohatlı dogsunlar da sayılı gunler artıkk benım sırtım yanıyo ya arabada fln otramıyorumm banada doktor ocagın 10 gbı bklıyorz dedı🌺🌺🤦♀️🤦♀️
Asellinannesi figen_02 uyuyodur annesı artıkk yerıde darlastı sen klbını ferah tut allhın iznıyle hoc bseyı yoktur inşllh hersey yolundadır doktr bna hıssetmedınde acıle gel dedı bu arada🤦♀️
Feyzzzz Asellinannesi tabi amin inşallah ya🙏🏻 Az kaldı gercekten ney nasıl olcak acaba cok merak ediyorum. Gerci acı cekmeyide ne bu kadar dört gözle bekliyosak 😂🤪
Asellinannesi Edaa3595 hangi degerlerın yuksektı tatlımm neye gre gun vercekki doktor normalmı sezeryanmı bu arada
Asellinannesi Feyzzzz 😁😁😁 bak bu knuda cok haklısın ama ypck bısey yok herkez bu yoldan gecıyo bızde gecıcez
Edaa3595 Asellinannesi şeker değerleri canım 🤦🏻♀️ sezeryan yada normal demedi henüz çatı muayanesi de olmadık sanırım herşey yarın belli olcak kapalı kutu şuan herşey 🤗🤷🏻♀️
omerinannesi01 35+3 belim catim bacagim her yerim agriyor ne ararsan var ozellikle hamilelligimin basindan beri geniz akintisiyla ugrasiyorum yapis yapis balgam gibi bisey var surekli bogazimda sabretmeye calisiyorum
Asellinannesi omerinannesi01 artıkk agırlastıkk tabıkı hemen hemn hepımızde aynı sorunlar var malesef ya
Asellinannesi Edaa3595 anldımm cnmm hklında hayrlısı olsun inşşlh benım doktorumda sancın oldgunda catı muanesı yapıcam dedı anlamdım🤦♀️