EsraDeniz24 Merhabalar biz 23+4 haftalığız 550 gram bebeğim ama doktor haftalığına göre geride dedi , beslenmeye dikkat et falan dedi😣 sizin bu haftalıkta ki bebekler kaç gram acaba 🙏🏻
ozgens EsraDeniz24 kilosu normal gibi sanki . Belki kilodan dolayı gelişim geriliği dememiştir . Baş çevresi karın çevresi boyu falan olabilir mi? Benim de sanki böyleydi yaklaşık
Ranaglr Ben şuan 24 haftalığım en son 2 hafta önce gittim 480 di ve gayet iyi denildi bence sizde bi araştırın bana göre normal sizin
Ranaglr EsraDeniz24 bence içiniz ferah olsun tabi ki doktor kadar bilemeyiz ama düşününce önemli olan sonlara daha çok yaklaştığında kilonun ne durumda olması bence ki çok şükür öyle bariz bir farkta yok internette aşağı yukarı kaç gram olması gerektiği yazıyor birde bu ölçümler kesin değil hani doğum sonrası çok karşılaştığım oldu dediğine göre az veya çok olan içinizi ferah tutun 🙏🏻
EsraDeniz24 Zehramomm ☺️ Bu doktorlar bazen telaşa sokuyor bence de alırız daha sağlıklı olsunlar da🙏🏻🙏🏻
MelekEzgi EsraDeniz24 https://www.gebelik.org/tr/hamilelik-hesaplayicilar-hafta-hafta-bebegin-agirligini-kilosunu-ve-boyunu-hesaplayin.html buradan haftanıza göre tahmini aralıkları görebilirsiniz. 🤗