Nrgllsrc Bu ay aşırı bir derece de canım cips lays doritos falan çekiyor 1 ayda 3ncü kez yiyişim doktoruma sordum abartmadığın sürece birşey olmaz dedi sizce bi sıkıntı olur mu endişeleniyorum ama yemeden de duramıyorum 🤭
Heisenberg Nrgllsrc Merhaba canımız annemiz🌸 Blog kısmımızda 3. Sayfada ‘hamilelikte cips tüketmek’ adlı ayrıntılı bir blog yazımız var. Fikir edinmek için bir göz atabilirsiniz🌸
Deniz_1987 Nrgllsrc kız bacım ye nolcak hamileyiz canımız çekio paketi bitirme dicem de bende çok yiyorum bi zararını görmedim 🤗
Happyprincess Valla bende yiyorum şükür bi sıkıntısını görmedim. Tabiki fazla abartmamak şartıyla dediğin gibi
Kardelenyigit 16 hafta içindeyken neredeyse her gün küçük paketlerden yiyordum 2 haftadır abarttığımı farkettim Yememeye karar verdim ama benimde müthiş derecede canım istiyordu anlayabiliyorum
Nrgllsrc Doğru hangi yediğimiz organik ki zaten 😂 ilk olunca biraz endişeleniyor insan ama sizde yiyormuşsunuz rahatladım şimdi 😊 teşekkür ederim hepinize ❤️
Efuchama Nrgllsrc bi günde bi kavanoz turşuyu katır kutur yediğim oldu sanırım aynı şeye denk tuz yüzünden ama vücut onu istiyor demek ki
Sultan2 Nrgllsrc Canım bir tanıdığım jelibon ve koladan başka birşey yiyip içmeden doğurdu rahat ol 😂👍🏻