MelisakayA Mzyn-28 senin yerinde olmak isterdim ne güzel işte kilo almıyorsun daha ne istiyorsun Allahtan keşke bende almasam 😂
Deletedmom317 Mzyn-28 kilo alan dertli alamayanda dertli🤣 bende aynı dertten muzdaribim çevre baskısı oluyor kafaya takıyorum
Happyprincess Mideniz kötü olduğu için yiyemiyorsaniz gayet normal. Bazı gebeler mide bulantisindan yiyip içemiyor ve kilo veriyor. İlerleyen haftalarda bebek büyüdükçe kilo aldıklarını söylüyorlar
Ozlm1240 Mzyn-28 kendini biliyorsundur şu anda seni rahatsız eden gıdalardan uzak durup kuru meyve iştah açan yiyeceklerle inşallah toparlanırsın canım duamdasın.🤲🏻
Mzyn-28 Ozlm1240 yaaa güzel kalbinden öpüyorum ailem falan uzak kendi yaptığımı hiç yiyesin gelmiyor Meyvelerle kuruyemişlerle idare ediyorum zar zor yaptığım yemekleri yiyorum
Evlatkokusu mihrinazsumbul Mzyn-28 ben de 54 ve boyum 170 cm hiç zayıf hissetmiyorum 19 haftalık hamileyim. Kan değerlerin normalse bence kafana takma normal kilodasın ☺️
Ozlm1240 Mzyn-28 Bugünlere şükür canım daha iyi olman dileğimle bende seni öptüm darısı bana inşaAllah💋🤲🏻
Emk5341 Mzyn-28 1.68-53 ve 16+1 im. Ben de hiç kilo almadım hatta bazen 52 yi bile görüyorum tartıda. Son aylarda alınıyormuş zaten istemesek de. O zamana kadar keyfini sürelim bence 😂😂
Tugceonal Bebeğin kilo alması önemli olan ☺️ Doktorunuz bebek için iyi diyorsa sorun yok ne güzel işte 🥰ben de 17 +3 üm 54 kiloyum daha kilo almadım hiç .
Zeliha3457 Mzyn-28 daha ne istiyodunuz acaba keske bende oyle olsam yesem yesem kılo almasam yemeden kılo alanlardanım hayatımdan sekerı cıkardım o yuzden 😋
Zeliha3457 Mzyn-28 aynen oyle valla 16 haftandayım seker tuz yok hayatımda üç kilo aldım hamur ısı de yemıyorum ekmek yıywn bırıde degılım nasıl alıyorum anlamıyorum bende bır anormallık var sanırım 🤣🤣