Mehtapp93 Merhaba arkadaşlar. Çatlaklarınız için ne kullanıyorsunuz acaba? Bende ufaktan çatlamalar başlamış kullanmaya başlamak istiyorum ama ne iyidir işe yarar bilemedim
Bebegimm_20 Mehtapp93 doğal yağlar kullanıyorum zeytin yağı, hindistan cevizi yağı, bebe yağı, badem yağı hepsini karıstır bi şişede kullan. Kaç haftalıksın bu arada basladımı catlaklar
zntrkn Mehtapp93 Mehtapp93 canım ben 16. Haftama giricem benim de çatlaklarım başladı ben tatlı badem yağı ile kantaron yağı kullanıyorum 🥰
MisafirM Mehtapp93 frei öl çatlak yağı,lierac ve hindistan cevizi yağı.Henüz çatlağım yok 17 haftalığız ama kaşınıyorum😊
Mehtapp93 Bebegimm_20 19. haftamdayım canım yanlardan başladı çatlamaya artık. Bende öyle yapayım bari
Mehtapp93 Gamzeli_03 doğumdan korkmuyorum bu çatlaklardan korktuğum kadar ama ne yazıkki korkunun ecele faydası yok gibi :)
Hacerevgin MisafirM lierac ve hindistan cevizi yağı kullaniyorum 26. Haftamdayim ve haritaya döndüm ne zaman kullaniyorsun günde ne kadar
Mehtapp93 MisafirM bende o haftalarda kaşınmaya başlamıştım hiç göbeğim yoktu sonra ne olduysa 2 hafta içinde oldu 😃
Edakykn 24 haftalık hamileyim mustela nın kını kullanıyorum çok şükür hiç çatlak oluşmadı göbeğim büyük olmasına rağmen öneririm kesinlikle
Syma95 Mehtapp93 bende 22 haftaligim hindistan cevizi yagi ve lierac kullaniyorum. 1 gun surmeyim cildim kuruyor
Seyma322 Mehtapp93 kokosh abla nin internet sitesinden bir yağ karışımı aldım onu tavsiye ederim yorumları da okuyabilirsiniz oldukça memnun olan var