Haticekckylmz Arkadaslar merhaba kocaelide detayli ultrason yapan yer neresi? Ben ozele gidiyorum 200 dediler bulundugum ilcedeki devlet hastanesi yapmiyor baska devlet hastanesone giden yaptiran bilen varmi 🙈 simdiden ayarlayip randevu almam gerekli sanirim
Hamzaninannesi Haticekckylmz canim ben Aile Konakta 200 e yaptirmistim. Ama dısardan grlrn hastalara 250 ye yapiyorlarmis diye duydum.
Ecrininteyzesi Haticekckylmz Kocaeli detaylı ultrason bu kadar pahalı mı ben kahramanmaraşta yaşıyorum özele yaptırdık 55 lira muayene ücreti ek olarak 15 tl ödedk
Acrbaby Haticekckylmz alikahya kadin dogum hastanesi ve umuttepe arastirma hastanesi yapiyor ama en az 1 ay onceden randevu almak gerekiyor canim .
Haticekckylmz Hamzaninannesi aile konaga gidiyorum zaten takibim orda canim devlet hastaneleri yapiyor denildi burada bende ondan sordum golcukteki devlt hast yapmiyormus
Hamzaninannesi Haticekckylmz evet Necati Celikte yapılmiyor ama Umuttepede yapiliyormus diye duydum. Randevu ayarlamak cok mumkun degilmiss
Haticekckylmz MalektElbayti egitim arastirma neresi oluyor dr muanesi olmadan direk o bolume randevu alabiliyormuyuz
Haticekckylmz Ecrininteyzesi malesef butaraflarda pahali dogum zamani sizin otaraflara gelmek lazim mis 😊
Ozlemtem Ecrininteyzesi ankaradayım detaylı ultrason 450,muayene ücreti 115 tl öyle çok isim yapmış bir hastanede değil....
Kizimgeliyor Ecrininteyzesi ben simdi gidicem 300 vericem birde muayene ucreti 380 mecbur veriyoruz. ama tabiki istanbul da yaşıyorum 😥😣
Merveerdem Derince eğitim araştırma yapıyo bir de umuttepe internetten biraz araştırırsan numaralarını bulabilirsin
Haticekckylmz Acrbaby umuttepeyi yarin ogrenicem hemen hemen 1ayim var insallah denk gelir tesekkr ederim
MalektElbayti Haticekckylmz eğitim araştırma kadın Doğumdan alıyorsunuz eğer gittiğiniz doktor bakabiliyorsa o bakıyor yoksa seni periyonologmuydu ne öyle bi doktora yönlendiriyor oda aynı hastanede oluyor tabi
MalektElbayti Haticekckylmz en uygunu 20 den sonra diyor doktor zaten bende 18 22 biliyorum canım. Ama zaten denk gelmesi zor devlette yer bulmak zor
Ecrininteyzesi Hamzaninannesi Evet bu fiyatları görünce şaşırdım doktorumuz yardımcı doçent olmasına rağmen bu fiyat yani
Betuluus Haticekckylmz Umuttepe yapıyor tabi çok önceden randevu almanız gerekiyordu.3-4 ay önceden alınıyormuş diye biliyorum çok talep olduğu için. İletişim kurup bir öğrenin☺
Haticekckylmz Betuluus oyleymis gec kaldim sanirim 🙈 yaptirmicaktim aslinda sonradan fikrim degiaince arastirmaya basladim tesekkur ederim canim