begumseker Ummugulsum_44 o an öyle denk gelmiştir. Zaten o aşının yapıldığı zamanlar bebek hareketleri düzenli yada aşırı olmuyor ki neye göre hareketi azalıyor diyorlar anlamıyorum🤷🏼♀️
Ummugulsum_44 Merveee_34 evet 1 de sağlık ocağı yapıyor bildiğim kadarıyla ikiyide sağlık ocağı yapıyor
Ozlmoz İğne okadar ince ki yapıldığını bile anlamıyorsunuz ben farketmedim bile hemşireye yaptınız mı dedim 😊
Gamzegrgl Ummugulsum_44 19.haftada oldum yani gecen hafta ağrı yapıyor bebeğim ağrı geçince çok hareketlendi benim ben aşıya bağlamamıştım açıkçası çok hareket etmemesini ama burada çoğu kişide olduğunu okudum içini ferah tut 🤗
Ummugulsum_44 Cansuacar doğru canım sola yatılması gerek diye okudum sağa yaptırmayı düşünüyorum o yüzden
Guler06 Ummugulsum_44 bende korkuyordum yaparkende acımadı sonradan da agrı yapmadı canım korkma herkeste aynı etki yapmıyı
Zehramomm Ummugulsum_44 valla ben yaptığını hiç anlamadım hatta vurdunuz mu diye sordum hiç acımıyo 2 gün ağrıyo sonra geçiyo zaten
Yel282828 Arkadaşlar 20+3 oluyorum yarın sağlık ocağından aramadı hala ebe iki defa gitmiştim başka bisey için doktora sordum 20 haftadan sonra demişti ama cagirmadilar hala süresi nekadar ilk aşının geçmese bari
Ummugulsum_44 Yel282828 benide aramayı unutmuş yoğundum ondan unuttum sanırım dedi sen git hatırlat canım
Ummugulsum_44 TwinsmomDA işte olası bi şey için doğum anındaki aletlerin paslı olmasından dolayı filan