rabiyaturkaslan Meraba 20 haftalık gebeyim ikili testim güzel cıktı ama 20, haftamda özel hastanedki doktorum kalpte parlaklık olduğunu ve bunun down sendrom riskini bi tık yukselttgini soyledi çok düşünüyorum nolur yazın lütfen napmalıyım
Iimran rabiyaturkaslan yok o çoğu bebeklerde görülüyo benimde 21. Haftamda detaylı ultrasonda görüldü doktor kaybolur o dedi hakikaten kayboldu 37 haftalık olucaz şimdi
Rukiyemus rabiyaturkaslan endişelenme canım bazı testlere güven olmuyor benim kuzenimede ense kalınlığı yüksek down sendromlu dediler başka doktorlara giti hiç bisey yoktu down sendromlu çocukların ense kalınlığının yüksek olması burun kemiğinin görünmemesi kalpte parlaklık varsa yüksektir onunda sadece ense kalınlığı çıkmıştı çok şükür hiç biseyide yoktu çocuğun çok düşünme moralini bozma başka doktora git ayrıntılı ultrasona git canım inşallah bisey yoktur🤲🤲
rabiyaturkaslan Cpk teşekkür ederm hepinize cuma günü detaya gircem umarım saglıkla alırım oglumu kucagıma ins sizlerde saglıkla mutlu gunler geçirirsiniz
Yagmur2020 rabiyaturkaslan benimde var cnm detaylı da çıktı Ankara’ya gittim kalp röntgeni çekilecekti bebeğim dönmediği için çekilemedi bende bekleyeyim burada
Gulsahafsa Benim oğlumda da çıktı şuan 33 haftalığız 2 hafta önce kaybolmuştu benim de hep endişe geçiyor hamileliğim o yüzden siz endişelenmeyin kalp eko çektirmiştim onda da başka kalp sorunu çıkmadı
Ecebati Merak itmeyin benimde 2li testim temiz çıkmıştı ama doktor parlaklık gördü ve 4 lü yaptırdık. Hiç bi sıkıntımız yokmuş cok şükür. İleride kaybolabiliyormuş kötüye yormayın hemen