3birden Metehanmoms 3hamileliğim çok şükür hiç Burnum büyümedi bende 5 kilo almışım 32 haftadayım karnım birden bire çıktı davul gibi😂😂😂 ama kız kardeşim de hamile onunda hemen burnuna vuruo 🙈🙈🙈 doğurunca geçio sonuçta sağlıklı olsunlar da gerisinin bi önemi yok canım
Limonlusu Metehanmoms 35. Haftadayım burnumun yanına bir burun daha eklendi sanki soğuk havalarda palyaço gibi oluyor 😂 arktık dudaklarım da büyümeye başladı yanaklarım bazlama gibi 😂
Elif1685 ipek_55 böyle şeylere inanamayın çevremde ki herkes oğlun olacak dedi hatta 25hafta olduk hala karnımı yüzümü gören kesin erkek diyor ama ayrıntılı ultrasonda %100kız dedi 3dr kız dedi ilk bebeğim ben bile erkek olacağına inanmıştım burnumda acayip büyüdü aşırı tatlı yedim tatlıyı hiç sevmem karnım sivri büyüyor ama kızım olacak 🥰bunlar sadece hurafe
Metehanmoms 3birden 32ye kadar naso 5 kilo alabldn yaa ben 15 kilo aldm halada daha alyrm su içsem yarıyo resmennn ödemden mi acaba tartı bu kadarr yüksk gösteriyo. inşAllah öyledir🤣
Metehanmoms Limonlusu kesnlkleee🙄 kemdimi uzaya gidenlerin giydiği astront kıyafeti giymş gibi hissediyom yürürken 🙉 tır gibiyim yaaa
Metehanmoms sadece burun olsa iyi ellerim arı sokmuş gibi yumruk yapamıyorum nerdeyse bide bi güçsüzlk var böyle sanki
Aslikagan 1dem son haftalarda götürürsün diyorlardı canım bana da inanmıyordum ,Ayaklarım bacaklarım tanıyamicağım halde şişti tabi burunda büyüdü 36 . Haftadan sonra sen sen değilsin tatlım kilo almadım fazla71 le hamile kaldım 78dim en son şuan tartılmadım
Nuraslanklc 1dem son zamanlarda yani 30. Haftadan sonra belli oluyor daha çok 😅bende keşke zayıflasam da sonradan yüzüm kalsa böyle diye dua ediyorum