HtcGns Haftamıza girdik. Kanamam oldu. Geçti dedim kahverengi akıntılar ve ağrılarım var. En son kontrolümde doktor sorun görmüyorum dedi. Ama bu ağrılar akıntılar beni çok mutsuz etti tedirgin ediyor.
damlanne HtcGns canım benim bikere kahverengi akıntım oldu kendi doktorum uzak diye başka doktora gitmek zorunda kaldım bebeğin çevresinde kanama var dedi 15 gün kalkmıcaksın vb. Çok korktum ağladım cidden anlıyorum seni ertesi günü doktoruma gittim öyle bişey olmadıgını akıntının normal kanama olmadığı sürece korkma dedi şuan 15+2deyim şükür herhangi bir akıntı bişey yok korkma 🤲🧿♥️🥰
Ozqemrt HtcGns merhaba canım benim 9. Haftada kanamam oldu 1 gün hastanede yattım progestan fitil kullanıyorum şuan 13 haftalık olduk çok sukur hergün 3 lıtre su iç dedi doktorum prluton igne oldum bir hafta arayla 2 kez o kahverengi icin bana kalıntılardır dedi ama bende hala stresliyim yatıyorum hep biraz belim agrısa tuveletteyim kanama mı var diye inslah saglıkla kavusalım allaha emanetler
Semooshh Rabbim kolaylık versin sağ salim kucağına almayı nasip etsin sabredicen canım mükafatı, kat kat daha büyük olur inşallah kucağına alınca herşeye değer diyosun 🥰🙏🏻 ilgini çekecek şeylerle uğraş kafanı, dağıt iyi düşün iyi olsun. Herşey geçici
HtcGns Semooshh ne kadar güzel yazmışsın. İnşallah amin. İnsanın bu süreçte ne kadar ihtiyacı olur desteğe. Herkes de anlayamıyor
Minigimgeliyor Benim de kahverengi akıntım oldu uzun süre 2 kez de kanamam oldu kırmızı. Sonuncusu 16 haftalıkkendi. Çok şükür bi daha hiç olmadı sağlıkla doğum yaptım. İnşallah sizin de öyle olur.
HtcGns İnşallah sağ Salim kucağınıza alırız. Ben de hiç böyle değildim kendime engel olamıyorum. Çok üzülüyorum ağlıyorum korkuyorum. Tuvalete gitmekten korkuyorum.
Merbe61 HtcGns asagı yukarı aynı duyguları yasıyoruz tum gebeler olarak biz tabı bıraz sansız grubuz lekelenme kanama olan anneler bıraz daha endıselenıyorım ama kahverengi leke kırmızı kana donus adıgı surece doktor bebek ıyı dedıgın surece uzulmucez benden on gun boyunca geldı hergun uzuldum elim ayagım kalmıyordu mutsuzluktan 10haftalık olduk bıle sukur zaman gecıyor ama nasıö gecıyor bır de bize sorsunlar
HtcGns Haklısın. Allah yardımcımız olsun inşallah. Zor günleri bir an önce atlatırız inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Semooshh HtcGns en büyük destek gene kendine sen oluyosun ve eşin 😊 geride kalanlar nekadar da iyi niyetle düşünse yaklaşsa da seni en iyi sen anlarsn