[silindi] sndsk evet ben de öyleyim daha haftam da erken size göre ama epeydir sıcak basıyor bana da ayaklarım falan ateş çıkıyo gibi
begumseker sndsk :)) ayakları buz gibi olan ben hamilelikten sonra eşimin ayaklarını ısıtır hale geldim:)) tshirtle geziniyorum. Kan miktarımız arttığı için vücut ısımız da yükseliyormuş 🤩
Eesrayldrm 23 haftaligim gece kombiyi kapaticam tshrtle yatıyorum normalde çok usuyen gece polarla yatan ben don atlet yaticam neredeyse 😁 ağustos ayında yorganla yatardım 😄😄simdi gel gor 😂yanıyorum .esim gözümle girmesem inanmicam diyor
Mervehasan1 Eesrayldrm aynı ben 😂👍🏻 kalorifer en düşükte odamızda. Eşim bana kalorifer muamelesi yapıyor yanıyorum bende 😂 bu arada 33 haftalığız
sndsk @Eesrayldrm ay bende bende çorapla kat kat battaniyeyle yatıyordum şimdi elimden gelse balkonda yatacağım 😂🥴🥴🥴
Tusubasa sndsk oo erken başlamişiz ilerilerisi için allah kolaylik versin :) 33. Haftadayimm eşimle kombi açma kapatma kavgasi yapar haline geldik :) cam açik yatiyorum 😇 iyiki kışa denk gelmiş yoksa ben dayanamazdim 🤦🤭