Deletedmom0093 Arkadaşlar dün kürtaj oldum. 6 ay boyunca hamilelik önermiyor doktorum ben de bu şekilde planlıyorum zaten. Kurtajdan sonra hamilelik şansı nedir? Nasıl bir süreç beni bekliyor,önerileriniz nelerdir?
Selinglr Deletedmom0093 kac haftalıktı canım sıkma canını ınşallah herşey guzel olur herşeyde bır hayır vardır oyle duşun 🌺🙏
Gizem_37 Deletedmom0093 canim kurtajdan sonra hamilelik daha cabuk olabiliyor diyorlar bazilari ben 5 ay sonra hamile kaldim tekrar dokturum 2ay sonra hamile kalabilirsin demisti hic korunmadik cok istiyorduk 5ay sonra oldu
Gigy Deletedmom0093 doktorlar 3 ay öneriyor rahmin yenilenmesi için canım ben de bekledim kürtaj oldu benim de, ☹️ 3 4 ay sonra istedik Şuan hamileyim yeni öğrendim Doktor yolu göründü yine ,Allah'ım isteyen herkese istediği zamanda versin 🙏🙏
Mrvsln54 Deletedmom0093 canım çok geçmiş olsun bende 7 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum. Bana 2 ay korun yeter demişti. Ama hamileliğin süresi ile alakalı bir durummuş bu korunma süresi.. Bu süre zarfında antibiyotik vs verdi ise mutlaka kullan üşütmemeye çalış ve enfeksiyon kapmak daha kolay olduğu için kendine daha çok dikkat et 15 gün ilişki önermedi doktorum..
Deletedmom0093 Selinglr 8+3'tüm ama 7+3te kalbi durmuş. Vücudumda dayanilmaz kasintilar ve kabartı şikayeti ile gitmiştim öyle öğrendik.
Ozgelin Benim doktorum iki ay yeterli demişti..nitekim öyle yaptm iki ay bekledim denedim oldu 25 haftalık şimdi..
Deletedmom0093 Gizem_37 Evet daha kolay oluyormuş hamile kalmak. Ben de dinlenmek istiyorum bir süre, inşallah 5 - 6 ay ideal süre diye düşünüyorum fiziksel ve ruhsal olarak. Nasıl geçti dusuk sonra ve hamilelik sureciniz. Özellikle dikkat ettiğiniz konular önlemler nelerdir?
Mervoop Canım şubatta hamile kalmıştım nisanda kürtaj oldum mayısın 11 hamile kalmışım şuan 32 haftalığım🧿
Deletedmom0093 Mervoop Düşükten sonra daha kolay oluyormuş hamile kalmak evet,maşallah allah bağışlasın sağlık versin inşallah.
Gulalp Deletedmom0093 canim ben 2 kez dusuk yaptim ve ilk dusukten 6 ays onra bir digerinde 6 ay sonra kalabildim 2.dusukten sonra 1 sene olmadi ve polikist hastasiydim doktor tup bebek dedi o kadar tedavi gordum klomen ama olumsuz oldu çakşir suyu ve ovulasyonla gebeyim suan kanalimda vat videoyu izlersen yarari olucagini dusunuyorum https://youtu.be/165xsx-yucw
Gizem_37 Deletedmom0093 benim ilk bebegim 18 haftalikken kalp atislari durdu kurtajdan sonra arastrma hastanesinde pirtilasma testi yaptirmami onerdi doktorum yaptrdim ama pirtilasma cikmadi yinede her ihtimale karsi iki doktorum da iğne ve aspirin kullanmami onerdi suan 21+1 haftalik hamileyim 8.haftadan itibaren her gun igne vurunuyorum ama suan bile psikolojik olarak kendimi dinliyorum surekli en ufak biseyde korkuyorum
Mervoop Deletedmom0093 canım inanırmısın hiç bişiyr dikkat etmedim hatta şöyle söyleyeyim düşük sonrası eşimle tatile cıktık hamamdı havuzdu bunlara girdim şimdi aklım olsa girmem enfeksiyon olabileceğinden ama çok şükür enfeksiyonum gilan olmadı kğrtajdan 1 hafta sonra ilişkiye girdik
Zynp01 Mervoop doktor bna da 1 hafta sonra bebek yapabilirsiniz demişti az gibi geldi 1 hafta tedirgin oldum
Simya34 Canım ben 30 Nisanda Kürtaj oldum,hala hamile kalamadım.O biraz nasip işi.Allah yardımcımız olsun
JEJjzkdkd67272 Bende Aralık 5 te kürtaj oldum 10 gün sonra ılıskıye girdik ve hıc korunmadım çünkü zaten zor hamıle kalabıldıgım ıcın rıske atmadım su anda hıc belırtı de yok saten hayırlısı artık rabbım ne zaman derse o zaman olur 🙏🏻
Deryaaa27 Bende ekimde kürtaj oldum bi sonraki ay kasımda adet gördüm aralıkta adet olmadım hamileyim henüz 4,5 haftalık
krktasnihal90 Deryaaa27 bende aynı durumdayım tek fark 6 haftalık oldum bugün :) Allah kucağımıza Almayı nasip etsin neden kürtaj olmustunuz
Zynp01 Mervoop denicez canım Allah kısmet ederse inşallah sağlıklı bi bebiş 🙊 sende sağlıkla al kucağına inş canım
Deryaaa27 krktasnihal90 gelişmedi normalde 8 haftalık olması gerekken 5 haftada kese kalmıştı vajinal ultrasonla gözüküyordu bebek kalp atımı falan da yoktu kanamam oldu 20 fün bekledim sonra mecbur kürtaj oldum kanamam durmadı