Elfmhr merhaba çok güzel doğum yapmışsınız gerçekten tam cesaret verici nitelikte olmuş böyle okuyunca bana da bı cesaret geliyor ama sancılarım vurana kadar. Kendimi biraz anlatıp size ve tecrübeli annelere soru sormak istiyorum . Ben 36+4 hamileyim ikinci gebeliğim ilkinden tabiki tecrübelerim var ama ilk doğumu devlette yaptığım için bilgilendirme çok yapmadılar sancimi sürekli yatarak çektim egzersiz vermediler sadece ebemden memnundum çok yardımcısı oldu Allah ondan razı olsun neyse ben burada okuyarak öğrendim sancini spor yaparak azaltilabilecegini daha katlanır hale geldiğini asıl sorum şu ki daha erken diye düşünüyorum ama sancılarım başladı bel ağrım çok oluyor mesela biraz çömelip kalkıyorum biraz hafifliyor gibi oluyor. Sizin bu aşamada hic katlanılmaz olmadı mı sancilariniz ben dayanamıyorum bı ben mi bu kadar sıkıntı ya giriyorum acaba sıcak su duşları merdiven çıkmaları aşağı yukarı comelmeler pilates topu egzersizleri tüm bunlar ağrıyı azaltiyormu gerçekten nasıl dayandiniz siz