Kizkalesi Zuzum_20 bu kasılmalar normal herhalde valla bazen Hiçbişey hissetmediğim oluyor bebek iyi mi diye düşünüyorum ama bazen de göbeğim okadar ağrıyor ki düşecek gibi yanlardan kopup
Zuzum_20 Kizkalesi bende öyle hissedıyorum malesef bazen dayanamıyorum aglıyorum haftaya kontorolum var bakalım ne dıyecek
Gulsumaydgn Evn123 Ritmik hareket gibi ama vurmuyor hissediyorsun yarım saat bile sürebilir geneli iki dk 😃
Kizkalesi Zuzum_20 benimki de cuma günü, sezeryan günü alcam en erken ne zaman oluyorsa ozaman al dicem 😖😂
Zuzum_20 Kizkalesi neden sezeryan peki ikinci gebelik mi ? Benim suan normal dogum gözukuyor ama daha çatı muaynesi olmadım daha gerçi nst ye filan da girmedim bende 38 de dogsa keske diyorum 40 ı beklemesek yürürken aşagıya düşcek sanki gibi geliyo 😂
Pisi Akyuz61 sorma insan kafayı yiyor. O kadar çok hareketli ki benim ki maşallah bazen diyorum artık yeter sakin dur kanımın içi acıdı diye sonra yarım saat hareket etmiyor Allah Allah bir şey mi oldu neden oynamıyor diyorum iyice manyaklaştım 🤣
Akyuz61 Pisi ahah tam olarak ben gerçekten 😂 bildiğin içerde savaş veriyor bazen canım acıyo ya dur azıcık dur diyorum hareket etmeyince hemen karnımla uğraşıyorum 😂😂😂
Pisi Nihal1991 ben 36+6 haftalığım iki şişe gaviscon bitirdim ama geçen gün bir şey keşfettim. Ayran da çok iyi geliyor mide yanmasına. Hem yararlı hem de midene iyi geliyor.
Zuzum_20 Kizkalesi benim normal gözukuyor ama bebeklerin nasıl gelcegi belli olmaz heran herşey olabiliyor gebelikte 😂