Alimm Arkadaşlar ilk hamileliğim ve bebek arabasından pek anlamııorum hafif olsun ama güzel dursun da istiyorum yakın zamanda alıp memnun kalan arkaşlardan yardım istiyorum🤔
Emosssss Ben lelebaby aldım ilk hamileligi mi öğrendiğim de yaklaşık 5 ay bebek arabasi araştırdım geçen gün geldi kargom kullanış açısından çok hafif olduğunu söylediler görüntü kalite deseniz mükemmel 🙂
Emosssss Dilektrkoglu 829 tl travel sistem ilk 4 ay puseti bebek arabasına takip kullanıyorsunuz sonraki ürünü 3 yaşına hatta 4 yaşına kadar rahat biner 3 parça olarak geliyor
Emineslh Chicco lite way plus 2 alıcam ve herkes çok memnun hem hafif hem mükemmel sürme kolaylığı ve 0+ 'dan itibaren kullanıma uygun sonradan baston araba almak yerine tek seferde böyle almak en iyisi çünkü en fazla 2 buçuk sene kullanılcak birşey sonrası çocuk kendi yürümek istiyor gereksiz para vermeye karşıyım onun yerine daha iyi şeyler almaktan yanayım travel sistem hep hayaliydi ve artık kesinlikle vazgeçtim bebek bebek çantası 2 parca bebek arabası taşımaktansa tek seferde incecik hafif taşımak gerek çok uzun yazdım ama hak vericeksiniz
Dilektrkoglu Emosssss hm aslında çok iyi ve uzun süre kullanışlı olur sanırım bende öyle almayı düşünüyorum teşekkür ederim
mervezegem77 Ben aldım çok ta memnunum chicco trio love 2.200 civarı bir fiyatı var. Sürüşü, manevrası, emniyeti falan çok güzel. Magazada gördük internetten sipariş verdik.