Gzd_ 1Kubra_ 33+1 30. Haftadan itibaren her hafta giriyorum erken doğum gibi bir riskim de yok fakat doktorum her zaman tedbirli olmakta fayda olduğunu söyledi
Tazeanne0134 1Kubra_ evet canım 33+3'de başladım her hafta gittim ama bu hafta gidemicem galiba çoook fena yağmur yağıyor dün akşamdan beri bakalım haftaya da normal muayenem var napacam bilmiyorum bugün 36+4 haftalık olduk paşamla seni doktorun çağırmıyor mu?
Gzd_ 1Kubra_ hayır en kötü iki hafta da bir girmen gerek yok çünkü bazı sancıları biz anlamıyoruz ya da hissetmiyoruz fakat makine de sancı çıkıyor ve bunu engelleyebiliyorlar hemen
Tazeanne0134 1Kubra_ kaç haftalık hamileydin ama son haftalarda doktorun seni her hafta nst için çağırır canım o yüzden dedim zaten aylık gidersin o normal ama 34.haftadan ya da 35.haftadan sonra çağırır her hafta geleceksin diye
Gzd_ 1Kubra_ benim de ilk hamileliğim araştırıyorum devamlı doktoruna sor bence olmadı başka doktor seçimi de yapabilirsin benim ki de asla tahlil yaptırmıyor mesela o zaman da özel hastaneye gidiyorum
Uzumtanesi Haftamda girdim ilk defa bi şikayetim de yoktu doktor tedbir amaclı her kontrolde gireceksin artik dedi
NERDOGDU Doktor beni 34. Haftada çağırdı nst için ben randevu bulamadığım için 35. Haftada gidicem. İlk kez giricem nstye.
Semooshh 1Kubra_ gerekli gördüğü zaman ister canım 😊 30.haftada çekilmiştim ilk ağrılarım var demiştim diye tedbir amaçlı çektirdi 2haftada 1çekildim hep ondan sonra
Tazeanne0134 Kelebek3510 aynen bende öyle 33+3'de başladım bugün 36+4 haftalık hamileyim bu hafta gidemedim çok şiddetli yağmur yağıyor ondan
1Kubra_ Tazeanne0134 33 +2 haftalık hamileyim canm sancım oluyor ama öyle nst falan cektigi yok sadece diyor ayda bir geleceksin