merve0661 9 hafta 5 günlük hamileyim aşırı derecede kabız çekiyorum karnım çok agrıyor hamileyim diye bitki yada ilaçta içemiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen öneride bulunun ne iyi gelir 😔😔😔
Mstfaslhn1234 merve0661 kuru kayısı iyi gelebilir canım geçmiş olsun sulu yiyecek tüketmeye çalış düzelir inşallah
ebztepe merve0661 merhabalar, bende ilk başlarda çektim. Şu an iyiyim çok şükür. Sabahları yulaf,süt ve muz ile kahvaltı yapınca çok iyi geliyordu. Belki size de iyi gelir
Mmucizem merve0661 herşeyi deneyip hiç bişeyin faydasını görmedim en son çare sabah ac karnına sıcak ballı su içmeyi denedim ve kabızlıgım geçti
Noyan merve0661 aç karna 2-3 tane kuru kayısı ye hemen etkisini gösteriyo bide mutlaka yogurt veya kefir ögünlerle veya ögün aralarında ye benim öyle düzene girmişti ara ara Hormonlardan dolayı hala kabızlık sıkıntısı yaşıyorum
Halime_dgrl12 merve0661 anlıyorum halinizi .. kuru kayısı yiyin bol bol su için kayısılı meyve suyu için şeftalili içmeyin sakın
Guguk merve0661 probiyotik kapsül kullanın hiç bir gün sıkıntı yaşamazsınız. Tabi doktorunuza danışın
Yenianneadayi2208 merve0661 ahh cnm 😑 ne zor o kabızlık..ben kayısı yedim hoşafta yaptım çok fayda etmedi.Acı sivri biber yedim 1 adet ertesi gün gayet rahattım 😁 bünye ile alakalı da olabilir ama kayısı biber olayı
Mstiskaya merve0661 her akşam uyumadan 2 adet gün kurusu kayısı yiyorum üzerine su içiyorum. Her sabah çok rahat lavaboya cikiuorum. Benim de kabızlıgim çok oluyordu
230817gul merve0661 canim dupholac kullandim ben hatta hamilelere uygulanan lavman yaptim doktor kontrlu ile