Milena92 GokAnne genelde kusma yaşayanlara ilaç yazıyorlar İş benim bünyem bulantıda ölsemde istifra edemiyorum malesef sürekli kraker peynir yiyorum artık bulabildiğim tek çözüm bu şuanlık
GokAnne Milena92 yok Benim çok fazla kusma şikayetim yoktu bi iki kere olmuştu ama gün içinde zorluyordu o yüzden 10 mg lık ilaç yazdı bana geceden 2 tane içiyorum sabah bulantım olmuyor
Mlkkrmtc 7+2 yız bızde 2. Hamılelıgım 1. Hamılelıgımde kızımda 7. Hafta da basladı kusma 20. Hafta da bıtttı bunda ınsalllah sıkıntı olmaz 🤗sımdılık sadece uyku ve halsızlık var onun dısında cok sukur bısı yok
Hlnmstf Bende 7+5 im kızlar sırtım cok agrıyor ara ara da kasıklarım. Karnım acayip şiş patlicam sanki 🎆
Edauysun Bu kadar haftalıkken mide yanması normalmi genelde 6.ayda saç cıkarken derler ama duramıyorum yanma ve bulantıdan yaşayan varmı
Ozlem_Turan Edauysun genelde önceden mide rahatsızlığın Var ise oluyormuş birde doktor bana olacak o kadar tabiki dedi ☺️
Edauysun Kızlar 8 haftaya girdim ama sağ kaçamda bir agrı var üzerine basamıyorum ayagımın yaşayan varmı daha önce yada şuan