prettyonpeak kızlar 23 haftalığım artık dayanamayıp saçımı boyadım ama daha yıkayamadan vicdan azabı başladı kullandığım boya bitkisel falan da degil normal saç boyası boyayan oldu mu bu şekilde ?
Mervezumra prettyonpeak bari bitkiselle boyasaydin gercekten kokusu bile.cok etkiliyor ne desek bos insAlah birsey olmaz
Oooykuuu prettyonpeak canım ilk 3 ayı geçmişsin bir şey olmaz bende boyadım doktorumda ilk 3 aydan sonra boyanmasında bir sorun yok dedi eğer açıcı gibi işlemler yapmak ya da her ay boyatmak belki sorun oluşturabilirmiş o da kesin kanıtlanmış değil evi havalandır boya kokusu kalmasın yeter
prettyonpeak Mervezumra bitkisel boya koyu renklerde pek tutmadığı için bildiğin 2 yıkamada akıyor o yüzden kullanmadım açık alanda fazla solumamaya çalıştım umarım bir şey olmaz 🙄
Sedaysn Ben doktoruma sordum kesinlikle boyamamalısın dedi hatta süt verirken bile zehirleyebiliyo. Siz bile bile boyamışsınız . İnşallah bi problem olmaz ama yapmasaydınız keşke
prettyonpeak Oooykuuu Oooykuuu zaten boyarken kokusundan rahatsız olmamak için fazlasıyla açık alanda boyadım bolca da havalandırdim zaten acik renk degil yogun oksidan falan tabii ki kullanmadım vallahi yalniz olmadigima cok sevindim tesekkur ederim 🤗😍
Mrvekaan Peki saç kesitirme ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Mantık olarak çok saçma ama içime bir kurt düştü kestirmek çok istiyorum ama bir şey olursa kendime çok kızarım
Handan17 prettyonpeak nemde boyadim 15. Haftamda bisey olmadi zaten kanitlanmis birsey yok sadece zarari olabilir diye tavsiye etmiyolar kanitlanmis bir zarar olmamis bu zamana kadar