Bhralsnck Ayrıntılı ultrasona girmem lazım normalde Anadolu hastanesine gidiyorum özgür beye toplamda 450 tl ödeme çıkarttılar. Ultrason icin siz Bursa da nerede girdiniz ne kadar ücret ödediniz kızlar yardım edin lütfen
Ozlemcyln Bhralsnck ben henüz daha girmedim ama bursa aritmi Osmangazi hastanesinede bir sorun derim o kadar fazla bi ücret çıkıcağını sanmıyorum canım
Busra5341 Bhralsnck bende Esentepeye gidiyorum hastane olarak o zmn bizede 450 demislerdi suan 550 olmus dun biri odeme yapti yanimda . Ben sonomarda yaptirdim 250 tl verdik cokta ilgiliydi Zafer bey biz memnun kaldik
Rum Bhralsnck Bende anadoluya gdiyorum. Muayene ücreti haricinde mi çıkardılar 450 yi bn de yptrcm ileriye dogru
HacerAycil Kendi doktorum yönlendirmişti . Doktor AHMET YILMAZ muayenesi var jimerin orda 350 tl ucret verdik ama belki bizimle 1.5 saate yakın ilgilendi herseyine en ince detaylarina kadar bakti .
Kbra7777 Ben hayat hastanesinden yaptırdım iki ay önce 300₺ ödedim doktor muayenesi içinde muane kaydı açtılar ama dışardan hastalara nasıl oluyor bilemiyorum
Bhralsnck Busra5341 Rum ben de Anadolu’da Neşe hanıma gidiyorum normalde ama ayrıntılı ultrason icin Mehmet beyi önerdi ona gittik çokta memnum kaldım cok güzel ilgilendi herseyi detaylıca anlattı bilgilendirdi dışarıdan bir doktordan geliyorsanız 550 tl ücreti ama kendi hastanesinden bi doktorla geliyorsanız 450 tl ben önceden esentepede Emel hanıma bakıldığın icin 450 tl ödedim kızlar
Busra5341 Rum doktorun ekstra muayene ucreti almasina gerek yok canm zaten peritenaloji uzmani inceliyor bebegi sonucunada doktor iki dakka bakiyor biz esentepede yaptrmadgmz halde randevu almadan bakmisti doktorum
Rum Bhralsnck Bende iki hafta sonra ikili taramayı yaptrcam fiyat sormadım doktora unuttum. Siz be kadara yaptrdinz