Um07 Kızlar enfeksiyonum için doktor bunları yazdı da zararları olmaz galiba degil mı gerçi adı üstünde doktor ilaç diye işte tereddüt ediyorum bebeğim e zarar gelir diye 18 haftalık hamileyim lökosit bol cıktı bende enfeksiyon da . Bunlardan kullanan var mı acaba
-gyns- Um07 Hocam enfeksiyon durumda lokosit değeri artar zaten.. İlacı bilmiyorum ama hekiminiz tedavinize yönelik en uygun tedaviyi vermiştir.. Özel dönemdesiniz.. Risk alamaz.. İçiniz rahat olsun.. İnşâALLAH en kısa zamanda iyileşirsiniz🌸..
CerenSelvi Um07 ben beş çeşit ilaç kullandım bu antibiyotik için ama korkmayın çünkü bu ilaçlar başta bize yapışan testlere göre veriliyor. Neye duyarlı olduğumuza göre yani korkmayın 😇
Deryadeniz Doktorun yazmış canım sen de söylemişsin. Bize bir şey söylemek düşer mi? İçin rahat olsun zararlı olsa yazmazdı. İdrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok önemli o yüzden tedavini aksatma, geçmiş olsun.
Um07 CerenSelvi Sağol canım ilaç içerken gerçekten çok tedirgin oluyorum bebeğime zarar gelir diye ama icim rahatladı gerçekten 🤗😊
Um07 Gulnur Benimde mantarim var 1 aydır bende çekiyorum gerçekten zor yaa hem enfeksiyon hemde mantar bide kaşıntı var 😏
Gulnur Um07 bn bekarkeb kullandim bu aksefi Allah im dusman basina birdaha tovbe Allah tan hamileyken kullanmadim valla yasaklansin