Akademisyenanne Mirazzzz_ dogum belirtim yok maalesef. Gebelik Pupp’i hastaligina yakalandim. Allahim kimseye vermesin. Kasıntıdan delirmek uzereyim.
Aminem2020 Mirazzzz_ ben dun 37+6da dogum yaptım çok şükür bugün çıktım ama melegim hastanede kaldı biraz solunum sıkıntısı vardi sizde sağlıkla kucaginiza alırsınız insaAllah
Mirazzzz_ Akademisyenanne cok gecmis olsun cnim kasinti gibi pis birsey yok benim de karnim ve goguslerim cook kasinio
Mirazzzz_ Artik bir an once dogurmak istiyorum son gunler gecmiyor😂 son gittigimde ay sonuna kdr dogurursun dedi 2cm acilmis bakalim artik🙏🏻
Hatice1017 Aminem2020 Gozunuzaydin olsun insallah en kisa zamanda bebisinizde sagligina kavusur cikar hayirlisiyla🤲🏻😊Haftasida iyi ama neden oyle bi sıkıntısı olduki?
Mirazzzz_ Aminem2020 gozun aydin canim benim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin:) darisi bize insallah bir sancida hersey gecer ❤️ Ne guzel bi duygu valla heycanla bekliom 😩
Aminem2020 Hatice1017 Allah razi olsun cnm sizlere hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim. Bizim boynuna 4kez kordon dolanmıştı ve haberimiz yoktu doğumda farkedildi. Birde ben çok ısrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktorlar ona bağladı
Aminem2020 Mirazzzz_ Allah razi olsun cnm insaAllah sağlıkla kucağına alirsin herşey bi anda gelişiyor zaten😊 muazzam bi duygu💟