1seda1belinay 35 haftalık hamıleyım bebek kilosu gecen hafta 2400 Du bugn 2200 cıktı bebegın karın gelsıımı 2 hafta gerıdeydı bugn olcumde bir aya yakın gerilik cıktı bebek kilosu az suyu azalms boyle giderse bir haftada alıcam dedı doktor napıcam bılmıyorm idrar ıcn tetkik verdi 24 saat idrar takibi yapıp tansiyon danmı bebek beslenemıyor diye 😪 sastık kaldık esimle birbirimize bakıp duruyoruz doguda gorevde yız kimse yok yanmzda doktor nekadr ayrıntılı bakabildi hıcbırseye inanamıyorum oysaki ne hayalle gıttm doktra😪
Feridje 1seda1belinay canim alsalarda korkulacaq birsey yok saglikli olur bende acilisum oldugu icin 32 hafdamda alacqdilar hec bir korkuda yok dedi doktorlar sora aclisimi durdurdular kaldim 35 de hic korkusu yok
Melteeeem 1seda1belinay canım 33 haftada 2200 dü bebeğim 35 de gittim 2175 çıktı şok olduk bende senin gibiydim 36 da çok dikkat etmeme rağmen 2250 ama sağlıksız bir ölçüm oldu bu bebeği net göremiyorum ölçülecek yerleri dedi hep stres yaptım senin gibi ama bu fayda değil zararmış alcagı varsa da almaz mıs kilo neyse eşimin içine sinmedi güzelce yedim yemek başka doktora götürdü beni pozisyondan mı ötürü ölcemedi diye 36 da 2500 çıktı bazen gerçekten pozisyondan göremiyorlar mıs gerçekten bence içini ferah tut bebeğin kafası doğum pozisyonu alınca ölçüm olandan daha küçük çıkarmış çünkü bıngıldak dediğimiz kafa yapısı birbirine geçmeye başlarmış Buda küçük ölçüme sebepmiş suyun az sa sezeryanla bebeği alabilir doktor bu kötü birsey değil ki
tubizm 1seda1belinay canim benim de 2260 gr su an bebis. 35+0 da ölçüldü. iki haftaya alicam dedi. ama benim tansiyona bagli gelisememesi. ilacla tans düşüyo şükürler olsun.
Iimran 1seda1belinay bizde 36. Haftamızda gittik kilosu 2520 gr karın çevresi 34. Haftada kalmış 2 hafta geriden dedi cuma günü yeniden gel kontrol edelim karın çevresini olmazsa sezaryen gün vericem beklemez bu bebek dedi bende yarın devlet hastanesine sıra aldım bu gittiğin özel klinikti ultrason cihazlarında farklı farklı çıkıyo çünkü bide orda kilo boy ölçüm yaptırıcam bakalım ne diyecekler bide benim kızımın en başından beri karın ve baş bölgesinde problem vardı bi gidiyoduk 3 hafta geriden bi gidiyoduk haftasını yakalamış bende inanıyorum yine toparlıycak pozisyonu değişiktir canını sıkma küveze de alınmaz diye düşünüyorum 2 buçuk kilo az değil doğarken bikaç gr daha artıyo hatta bu solunum sıkıntısı yaşarsa hani ancak öyle oda bikaç gün merak etme 🌸
1seda1belinay Bu sekilde olupta bebegı dogan saglıklı bırseklıde yasam suren varmı bana yardım edin lutfen 😪kuvezde kalır uzun sure dedı
1seda1belinay tubizm evet canım banada idrar tetkiki yapılacak yarından itibaren gizli tansiyon mu var diye bebege kilo aldırmayan etkenlerden bırıymıs ınsallah persembe gunu ıyı sonc lar alırım 😪😪
Melteeeem Iimran ya bi benim doktor mu almıyor almama taraftarı niye alayım diyor mutlu o orda Bebek’in suyu iyi hareketleri iyi az kilo alıyor diye neden alayım bebeği diyor gariplik bizde mi 😂
1seda1belinay Iimran ınsallahh ınsallahh sagolun İcim azda olsa rahatlıyor olumlu konusuyorsnz Allah razı olsun 🙏
gulkara Melteeeem aynısı bende de var 38 bitince almayı düşünüyor ekstra bir durum olmazsa. Ama bana perinatolog da öyle dedi 38 beklensin diye rapora yazdı. Suyu hareketleri iyiyse almıyorlar almasınlar daha iyi değil mi😊
Iimran Melteeeem benim kilosu güzel dediğine göre bencede almasın ne kadar içerde durursa o kadar iyi ya benim için zayıf benek sağlıksız bebek demek değil kilolu bebekler aslında daha zorluyo hem normal doğumu hemde kaka yapıp yemesi gibi anneyi bunaltıyo artık
1seda1belinay Melteeeem canm sorun bebegın az kilo alması degl komple gelısım durmus kilo almams hıc hatta 200 gram eksilme var dedi
Melteeeem Dilann12 herkesin bi bildiği var iste zayıf bebek sağlıksız bebek değil Dir diyo çok cahiliz bazı konular da 4 kilo doğup yoğun bakıma aldığım bebek oluyor 2kilo doğurtup annesinin yanına verdiğim bebek kendi adıma konuşuyorum cahilim anlamak istediğimi anlıyorum
Melteeeem gulkara tabi canım çocuğun rahatı yerindeyse niye alsın suyu iyi hareketi iyi sırf az kilo alıyor diye alamam bebeği diyor
gulkara Melteeeem benimki zorunlu sexeryan bebeğin başı dönmediği için. Ama sen neden normali unutayım dedin Dr. bekleme taraftarı ise normali bekler bence😊 sizin ne kasar geriden geliyor kaç hafta kaç kilo
gulkara 1seda1belinay bence bebeğinizin kilosu haftasına göre çok aşırı düşük değil. Benim 35 te 2 kg çıkmıştı. Geçen aynı şekilde biri doğum yaptı 2100 kilo doğdu sadece 2 gün kaldı küvezde. Bende kendi Dr. uma sordum ne kadar küvezde kalır benimki çok küçük diye o hiç belli olmuyor 3500 üstü doğan küveze giriyor 2 kilo doğan girmiyor dedi. Üzülme stres yaptıkça daha kötü olur başka Dr. a görün derim. Benim gittiğim bir Dr. da bana 32 33 te erken doğum vs deyip ödümü koparmıştı 37 biticek 2 gün sonra
Melteeeem gulkara 36. Haftada 2489du 2500 diyorum iste düz ☺️ Benim ki almış doğum pozisyonunu başı aşşada ama fazla kilo almıyor ya o yüzden dedim sağlıkla gelsin de ne türlü gelirse gelsin
Dilann12 Zayıf benekler daha dinç oluyormus daha çabuk toparlıyormuş saglıklı olsun da ya valla aslında bu kilo olayı toplum baskısı hep
Susu91 Tekrar tekrar bakıp geriliği onayladı mı doktorunuz ya da emin misiniz doktorun yorumundan?? Yakın arkadaşımda da aynı şey oldu aç karnına gitmiş kontrole doktor hareket etmediği için o sırada 3hafta geri demiş yemek yiyip baktığında tamam günü gününe gidiyor demiş 😕bazen doktorlar böyle şeyler yapabiliyor ayrıca gelişim geriliği varsa bile neden erken almak istiyor ki bebeği??
tubizm 1seda1belinay icini ferah tut canim kilosu gayet iyi. idrarina da bi bakilsin 3 gunde bir bakiliyor benim protein var mi diye. su an ilacla kontrol altinda tansiyon. keske 37 degil de 38 de alsa ama vardir bir bildigi.