Ocakannesi53 Funal ben kullandım ve çok memnun kaldım. Kalıntı bırakmadı ıslakken çok güzel koktu kuruyunca koku kalmadı. Bebeği rahatsız etmez
Szeys Funal Ben duru granül matik sabun aldım dün yıkadım kıyafetleri. Mühendisinoğlu sayfasında görmüştüm herhangi bi alerjen içermiyo diye onu aldım. Hiç deterjan kalıntısı da yok hafif güzel bi koku vardı kuruyunca iyice azaldı kokusu. İlk kullanımda memnun kaldım
fadimeozbas @Funal Bende ondan aldım ama toz olduğu için kıyafetlerde kalıntı bırakabiliyor o yüzden artı durulama yapın kullanın dediler
nursan1 fadimeozbas sıvı olanını tavsiye ederim dalinin sıvı deterjanını ablam kullanıyor çokta memnun 😊
GokAnne İnstagramda muhendisinoglu sayfasına bakabilirsiniz içeriklerini araştırıyor bebek ürünlerinin bu ürün hakkında da sağlıklı güvenilir oldugunu Yazmış fakat kalıp oldugu için arındırması biraz zor diyor extra durulama gerekebilir
fadimeozbas @nursan1 Mühendisoğlunun sayfasını takip ediyorum o önermiyor dalin o yüzden onu aldım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ytelmas Kızlar ben green clean diye bi marka var onu kullanıyorum içeriğini de araştırdım baya temiz 👍🏻 Granül olarak da duru aldım memnun kaldım kalıntı yapmadı tertemiz oldular üstelik renk de soldurmadı