Mel_yuz Kızlar Şuan e ebebek de canyon travel bebek arabası 1.700 den 699 tl ye düşmüş puset hediyeli ne düşünüyorsunuz alan var mı daha öncesinden fikir olsun istiyorum 😊
Merveyuce Mel_yuz bende merak ettim ya alan varsa yaZsın?kullanımı zor değilmi ya sök çıkar öyle katlanıyor
Gzd Mel_yuz yeni satışa sunulmuş canım lansman fiyatı yazıyodu, henüz kimse almamıştır sanırım, bende baktım stokları tükenmişti yenilenip tekrar istediğim renk tükenmiş şimdi 😀
YeniAnnecik Mel_yuz ben aldım kırmızısı ni Allah kullanmayı nasip etsin inşallah çok kolay ve iyi sebep gibi olan 3 şekilde kullanılabiliyor digeride arabada ev içinde bı yere gittiğinde veya diğerini çıkar arabaya tak kullanışlı
YeniAnnecik Merveyuce aksine daha kolay diğer türler bı yatıyor bı oturuyor bu sepet gibi olan 3 şekilde rahatça kullanılır diğer koltukta aynı şekilde bence
Mihribank Mel_yuz lelebaby marka bebek arabasıyla aynı nerdeyse. Ablam lelebaby kullanıyor açıp kapaması çok kolay. Bizde almayı düşünüyoruz ama tükenmiş tekrar stoğa girerse alacağız inşallah 😊
MerveErdalKam Gzd vallahi bugün girdi öğlen bitti bu ne hız dedim🤣 alanlar inşallah eline ulaştında yorum yaparda bizde bilgileniriz 🤰🏻
Gzd MerveErdalKam evett çok hızlılar valla ben eşime gösterene kadar tükendi😂 bende yorumları bekliyorum şimdii görünüşünü beğendim kaliteside yerindeyse fiyat çokçok uygun 😌
MerveErdalKam Gzd yorum gelene kadar tükenmezse iyi 🙈 valla bakıp bakıp hüzünleniyorum biticek diye 😆 e bebek stok takipçisi gibi oldum 🤭
Mihribank shdemir lelebaby marka olan da bitiyordu bir kaç ay sonra stoğa giriyordu. Büyük ihtimalle girer bu da ben her gün girip kontrol edeceğim sizde öyle yapabilirsiniz😊