coskun11 Merhaba arkadaşlar, 8+4 deyim. İkili test yaklaşıyor ve çok kararsızım. Sizler yaptırdınız mı? Yaptıranlar pişman olanlar var mı? Gereksiz kuşkuya düşürülen çok insan duydum bu yüzden karar veremiyorum.
1dem coskun11 onlardan biri de ben. Yaptırdım sonuç alana kadar içim içimi yedi. Millet bişey olmaz dedi ama gelde bana sor. Kötü bişey çıkacak diye bekledim. Ama yinede sana kalmış canım bazıları da gerekli diyor
Hatice_mustafa coskun11 Ben yaptırmadım ve detayliyi bekledik canım. Aynen öyle Allahu teala sana bir bebek veriyor bakıyorsun bir aması var ve aldırıyorsun Allahu teala sana bir daha bebek verecek mi ? Yada 2 bebeğinin de aynı olmayacağını nerden biliosun? O yüzden beslenmen iyi olsun kahvaltını yap hic Bisey olmaz bebeğe inş dua et . Ben yaptırmadım tabi ki senin için den geçen ne ise onu uygulamakta özgürsün. Ama ben doktorumun verdiği ilaçları içmedim zararlı. Detaylı yaptırmadım. Kan şekerime baktirdim iyi şeker yüklemesi yaptırmadım. Şükür ki sağlıklı bir oğlum var ve 27 . Haftalık .
Deletedmom317 coskun11 downli mi diye bakılıyor kesin sonuçta yok. İnsanı ikilemde bırakıyorlar. Ayrıca anne karnında tedavisi falanda yok down sendromunun. Öyle bişey varsa aldıracak mısın? Ben hiç girişmedim Allah ne verdiyse kabulumuz dedik eşimle
Elif04 coskun11 canım ben ikili testi yaptırmadı tekrar kontrole gidince doktorum üçlü tarama testini yaptıralım öneririm dedi ben onu yaptırdım. Sonuçlarda yanılma şanşları büyük
GizPek Bu test bebeği aldır diye yapılmıyor ki genetik bi hastalığı var mı diye bakılıyor varsa erken müdahale edilsin diye yapılıyor verdiğin iki tüp kan ben yaptırdım çok şükür hiçbir problem çıkmadı hatta gayet sağlıklı içim rahatladı 😇
Bayaz1995 GizPek anne karninda hastaligi olsa bile hiç bir şey yapilamazki cocukta daun ve terner sindromu varmı yokmu oyreniliyor ve Allah korusun olsa bile hiçbir şey yapilamaz cunki kromozom bozuklugu ve yapicak birşey yok sadece anne adayi bilsin cocugu ya aldirsin yada kabul edip alişsin diye🤦🤷
Busegulce @coskun11 ben yaptırdım pişman değilim her ne olursa olsun o benim kabulüm dü Allah’a şükür bişey de çıkmadı üçlü tarama da yaptırdım kısmetse 2 hafta sonra da detaylı yaptırcam insan bilmek istiyo bebeğine dair her şeyi en azından herşeye hazırlıklı olursun
Ecrinbzkrt fundan_81 ben yaptırdım cnm ultrasonla bakılan hemen cıkıyor kan 1hafta suruyor dun aldım cumartesı sonucları gosterıcem bende bırde vaktı gelınce detaylı yaptırcam rabbım bütün evlatlarımıza saglık versın
Gamzedngdn coskun11 ben geçen perşembe yaptırdım canım henüz sonuç çıkmadı ama ultrasondaki ense ve burun kemiği ölçümü sağlıklıydı o yüzden hiç kafama takmıyorum şuan canım 🌸 evladım ne olursa olsun benim canım ondan asla ne olsa vazgeçmem 🥰 sende herşeyiyle kabul edip kendini rahat bırak yaptır yada yaptırma bu senin kararın ama ben yaptırmak daha mantıklı diye düşündüm sen bilirsin yine de ❤️ Sağlıklar dilerim 🥰
Elifdemir_ coskun11 ben iyiki yaptirmisjm diyorum bebegimin herseyine bakildi kalbindeki damarlarinin atimina organlarina vs hersey detayli inceleniyo sonradan pisman olmamak icin bence yaptirilmali