Tubiko52 Merhaba bu ay incir havuç kürü içtim adetim 2 hafta gecikti kan testi negatif böyle bir şey yaşayan var mı ?
Sedley Tubiko52 Senin çok gecikmiş ben geçen aylarda hamilemiyim acaba hasta olcam mı olur muyum diye düşünmekten 4 gün falan geçiyodu sonra oluyordum ama az geliyordu. Seninkisi baya geçmiş testte negatif çıktı diyosun hamilelik belirtilerin yoksa doktora git bence boşuna strese girme canım
Busimss Tubiko52 canım bazen kullandığımız seyler vücudumuz da ters etki yapabiliyor doktoruna kullandıklarını söyle bence ona göre bir çözüm önerisi sunsun. Belkide sana yaramadı havuç ve incir Buda olabilir her bünye farklıdır.
__birafitap__ Tubiko52 benimde bugun 19 gün oldu doktor tarlusal verdi istemiyorum icmek kendim olmak istiyorum ama yok
Tubiko52 ilkhamile yok denemedim doktor bir hafta sonra gel yine test yapacağız dedi ondan içmiyorum yine negatifse deneyeceğim
Tubiko52 Sedley doktora gittim kan testi negatif cıktı ultrasonla baktı bir şey gözükmüyor dedi bir hafta sonra yine gel test yapacağız dedi normalde boyle olmazdı acaba incirden mi oldu geçikme
ilkhamile Tubiko52 şöyleki eğer hamile kalmak istiyorsanız soğan suyu adet düzenleyici söktürücü kadın hastalıklarına iyi gelir. Bende pko vardı ve 2 sene önce denedim. 15 gün her gün sabah ve akşam bir bardak içiyordum ve sonra adetim düzeldi. Tabi birde sağlıklı beslenmeye başladım. 4 aydır evliyim ve çok şükür 2 aydır hamileyim. Doktorlar bana hamile kalmanız çok uzun zaman alacak diyordu
ilkhamile __birafitap__ sağlıklı beslenip spor yapın lütfen çok işe yarıyo güvenin ve su içmeyi aksatmayın. Adaçayı bol tüketin
Ebrukrtkn İncir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyor. Bu da adete, yumurtlamaya, hamileliğe engel olabiliyor. Keşke kafamıza göre yapmasak bu kürleri.