Furkanpervin Öksürmekten yatamıyorum boğazım öksütmekten çok acıyo 13 haftalık hamileyim ne yapabilirim 😒😒
Melek20 Furkanpervin ben herşeyi denemiştim canım çok zor geçiyor ballı süt pekmez bunun gibi boğazını yumuşatacak şeyler iç kendini sıcak tut İnşaAllah şifa bulur iyileşirsin🌹
Sldmrt Furkanpervin ıhlamurun içine elma dilimle kaynatıp iç boğazı yumuşatıyor canım çok geçmiş olsun
Binim Furkanpervin sicak sut demisler zaten ama ilk 3 ay ihlamur vs gibi otlar onerilmiyo doktor tarafindan dusuk yaptirir Allah korusun tavsiye etmem ot kaynatip icmeni bogazin icin aklima bisey gelmiyo ama ot icme derim ben
bsra18- Furkanpervin ben sıcak sütü falan bilmem yıllardır her kış farenjit ile boğuşurum ve yıllardır da öksürük için tek kullandığım bal ve zencefil. Karıştır macun kıvamına gelsin öksürük hissettikçe bi çay kaşığı ye iksir gibi kesiyor. Sezeryan doğumdan sonra bile öksürükle bu şekil baş ettim 🤷🏻♀️
azizeguneyy Furkanpervin Kendi kendine geçiyor canım :s Ben de hamileyken öksürmekten uyuyamıyordum sabahlara kadar Allah yardımcınız olsun
Zoryolculuk Furkanpervin balla karabiber macun gibi karistirip yiyebilirsin cok iyi geliyor ama gebelige zarari olur mu bilemem gevmis olsun😉
Zade Furkanpervin Sana mucize bir tarif veriyorum Canım sıkı dur :) Ada çayını demle süz içerisine üzüm sirkesi kat ve bununla günde 5,6 defa gargara yap. Boğaz’da ki bütün mikropları söküp atıyor . Benim iki günde bitmişti öksürüğüm :)
Mondschein 1 limon suyu,2 yemek kasigi bal, 1 tatli kasigi karabiber,1tatli kasigi zencefil,1 tatli kasigi tarcin iyice karistir,sogal pastil yapnis olacaksin. Ben de öksürüğümu sadece bununla geçiriyorum. Her zaman hazirda bulundururum.Gecmis olsun