Aselimm Kizlar merhaba... 30+5 haftalik hamileyim... Son bikac gundur nefesim bana yetmiyor heran bogulcak, bayilcak gibi hissediyorum... Bunun sebebi ne olabilir yada boyle olan varmi ? Onerileriniz varmi ?
Gunesimveben Aselimm 33+5 oldum ben bazen oyle anlar gelio ki keske ynmda oksijen tüpü olsa diyorum. Dogurana kadar herhalde iyice nefessiz kalcaz
Omerasafinannesi Aselimm Canim bende ayni durumdayim 33+3 olduk ve astim hastasiyim o yuzden nefesim bana yetmiyor ama az kaldi sabredicez bebislerimiz icin😊
Burcuugur Aselimm Benimde oluyor canım nefesim yetmiyor iç çekiyorum devamlı 🙈 bebekler büyüdükçe oluyor yürümek bazen konuşmak bile nefessiz bırakıyor ve nabzım da yüksek bazen gözlerim yerinden fırlayacak gibi oluyor
KbraEymenBulmu Bu haftalarda ce sonraları hep böyle olacak canım artık bebek büyüdü ve ciğerimize baskı yapıyor o yüzden
melegimibeklerken Bebek büyüdükçe oluyor sanırım. Ben de nabzımın çok attığını fark ettim 120-130 çıkıyor ve nefessiz kalıyorum
EnginDenizim dunden beri bir bogulma bir baygınlık hissi bende de var kendimden korkar olmuştum normal o zaman bu haftalarda bende 33+2 haftalıgim ama cok kotu bir his Allah hepimizin yardimcisi olsun
Dilekk Omerasafinannesi bizde 33+2 dünden beri bende nefes alamıyorum dün de biraz temizlik yapmıştım sanıyorum ki yorgunluktan ama normal demekki🙄