cennet13 Sizler ne durumdasınız güzel anneleeer 🤗 bebeğiniz kaç kilo?☺️ Biz dün doktora gittik 36+6 idi, kilosu 2624 gr, boyu 47-48 cm dedi doktor 🙈 normal dedi haftasına göre☺️ İlk defa çatı muayenesi oldum, ve korkulucak bişey yok gerçekten 🤪
Tazeanne0134 cennet13 bende en son 35+3de gittim o zaman 48 cm boyu 2.600 kilo dedi bugünde 36+4 olduk ve nst'ye gidecem gündüz p.tesi de çatı muayenesi için gidecem bakalım nasıl olacak sabırsızlanıyorum artık sağlıkla gelsin tüm bebişler
Mineebd cennet13 bende çarşamba 37 olucam kısmetse ☺️ 36da gitmiştim 3 kilo 48 cm’di kızım ☺️ Benim 2. Doğum olacak sezeryan. 2 ocakta kısmetse. Bu cuma son kontrole gideceğim bakalım. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Nur55 cennet13 merhaba 37+2 yarın kontrolüm var belimde sancılar başladı ağrı sızı şeklinde ama doğum sancısı gibi değil bide kasılmam çok oluyor gün içerisinde yarın kontrolde bakılacak bakalım 🌸
Lilensa cennet13 37+6 olduk 14 gün kaldı doğuma en geç 7 Ocağa kadar doğurmam gerekiyormuş hiç belirti yok 35 haftada gittim 2600 dü kızçem boyunu hiç söylemiyor bu doktor kanala inmemiş 40 ta doğuracm sanırım böyle giderse.
Ebbbr Canım ben varım uyuyamadım ama ben daha 27. Haftadayım. Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Tazeanne0134 cennet13 amin canım inşallah ay evet ya hiç geçmiyor zaman sanki artık doğsun istiyorum nasıl uykum var belim çok ağrıyor sağlıkla gelsinler inşallah
cennet13 Mineebd MaşaAllah sağlıcakla gelsin prenses ☺️ 2 Ocakta da bizim de randevumuz var 😍 yanı haftaya Perşembe ☺️ Size az kalmış o zmn kızınızla kavuşmaya 😍😍😍❣️
HandElif 37+1 olduk 🥳 bu hafta randevum var çatı muayenesi olcam 🤭 çok heyecanlıyım artık vücut ağrımdan sancılarmdan kasık ağrılarmdan çok yoruldum ellerim ayaklarımda ödem oldu artık sağlıcakla gelsin istiyorum hayırlısıyla 🤲🏻 Doğum 13 ocak görünüyor ama sanki erken gelicek gibi hissediyorum 🧿☺️
Tazeanne0134 HandElif aynı şikayetler bende de var bende 36+4 haftalık hamileyim doğum tarihi 17 ocak görünüyor şimdilik bakalım sağlıkla gelsinler
cennet13 HandElif Bendede aynı şikayetler 😫 gerçekten yoruluyo insan beklemek yoruyo 🙈🙈 neyseki yolun yarısını geçtik az kaldı ☺️ Gelsinler bebeklerimiz sag salım😍🙏🏻