Melegimbenim26 Benimde 24 Haziran inşaAllah öyle gosteriyor. 14+1 haftalik hamileyim cinsiyetini daha ogrenmedik cok merak ediyorum
gulbahar88 Baklava inşallah sizinde bebeğiniz sağlıkla sihhatle gelsin. Benim ilk hamileligim normal mi olur sezeryan mi bilmiyorum. 16+1 iz ama bugün ultrasonda 16+4 göründü. Her gittiğimde değişiyor bilemedim.
Baklava gulbahar88 aynen ultrason ölçumleriyle ayni gitmiyor cogu zaman 😊 bazen ileri bazen geri😊 bi kac gün sorun degil 😊 Bir daha ne zamana cagirdi doktorunuz. Devlet hastanesine mi ozele mi gidiyorsunuz. Ben ocagin 2.haftasi tatanoz aşısı olucam ve o gunde kan tahlili istiyo ebem tekrar.
gulbahar88 Baklava devlet hastanesine gidiyorum. Bugün 3 lü tarama yaptırdım. 15 gün sonra sonucu çıkacakmış. Onu göstermeye gidecem. Tetanoz aşısı için sağlık ocağı 20 haftalık olunca gel dedi.
sweethome1000 14+5 ten selamlar...13+5te iki doktordan kızı duyar duymaz ailelerimze cinsiyt açklama partisi yaptıkkk ve bikaç bişey aldm bile kızışıma 😍😍değişicek diye çok korkuyorm ama back arasnı gördk ...kafamda deli sorular 🤔
Baklava gulbahar88 evet aynen 20 ile 24 de vuruluyor 2 doz. Bende 19 u tamamlamıs 20 nin icinde mi olucam ne. 20 den önce vurmuyolarsa gitmeden bi ebeyi arar sorarim yinede 😅 boşüna gitmiyim😅 Yarin bizim doktor yine bana firca kayıcak ta hadi hayırlisi 😅
Baklava Dilan3eymenn valla durdum durdum benide merak sardi 😅 ama randevüm aksâm 😅 son randevuyu aldim 😅 hep gec kaliyoruz diye 😅 evden cikmadan cikolatamida yiycem bakalim artik 😅 Bakalim Ali Muaz mı Erva mı gelecek 😅 Bence Ali Muaz 😅
Baklava Dilan3eymenn evden cikmadan bi kaşık cikolata yedim doktor resim yakalanakta zorlandi 😅 kipır kıpır 😅 Ogluma bi kız kardes geliyor 😊 Erva mız saglıkla gelsin ins
Dilan90 Bizde 17 haftalığız bir kızım daha olucak hazıran ilk haftası doğması bekleniyor bakalım artık hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🙏🥰
Hamidetelli26 16+3 haftalığız haziranın ilk haftası veya haziranın 9 u inşallah oğlumuzu kucağımıza alıcaz 😍
Hamidetelli26 Gzmbzks Bizde sizinki gibi yaptık teyzesi öğrendi ama biz ultrason da oğlumuz olcagını anlamıstık uyruk kemiğini gösterirken gördük ama tabi heves kırılmasın diye söylememiştik 😀
Gzmbzks Hamidetelli26 Yaaa keşke bakmasaymışsınız .. Ama olsun oda size tatli bir anı olarak kalmış 😘😂
Hamidetelli26 Gzmbzks Sanırım doktorumuzda gözükecegini anlamadı en sonunda göstermemek için çok uğraştım dedi ama hayırlısı böyleymiş sağlıklı olsunlar da 😍
Baklava Mucizem67 evet ögrendin 😅 eve cok gec geldik uşakla ugraşıken yazamadim 😊 Oglumuza bi kız kardeş geliyor 😊 Erva geliyor 😊