Annesininmucizesi- bebisvarmi hiç belli olmuyor kuzum ama gebe de olabilirsin zaten kanda arttıkça idrarda çıkar o yüzden bir kaç gün bekle kan ver orda kesinleşir geç döllenme falan da olabilir
bebisvarmi Annesininmucizesi- tamam canım cok sagol pazartesiye kadar beklicem bakalım inşallah vardır alıştırdım hemen kendimi hiç aklımda yokken başıma geldi saglkllı bi ogluşım olur inşallah 😍
Edaliiii Yerleşme kanamasi yaşadığını nerden anladın anlayamadım ben birşey idrar testleri yanıltıcı olabiliyor öncelikle bi ka testi yatırmalısın insaAllah hayırlı haberler alırsın canım
Deletedmom138 bebisvarmi kafanı karıştırma pzt bekle kan tahlili yap hayırlısıyla hamilesindir inşallah ☺️☺️
Eceveannesi bebisvarmi vala ben evde yapdim test cnm çift çizgi cikdi idrarda aynı gün hastaneye gittim ultrasyona girdigimde kese bile yokdu beta 254 cikdi gebeymisim ama idrardaerken cikdi ama herkesde farklı olabilirmiş demekki ultrasyonda cikiosa korkma test bozuk tür belki
Duyguaydin81 bebisvarmi mevsimsel olarakta değişiklik yaşamış olabilirsin canım üzmek istemem ama bende böyle olmuştum ve idrar testlerinin %80 ni doğru gösterir. Kan testi yaptır çıkmazsa bi doktora danış ona göre bişey yapar belki. Allah gönlüne göre versin 🤲🏻
Eceveannesi bebisvarmi kan da çıkar en güvenilir o kadın doğuma randevu alıp beta hcg değerin e baktır adetin gecdiyse çıkması gerek idrarda
Bebiskomm bebisvarmi ben bes haftalık hamileyken idrar testinde cıkmıstı sonra kan tahlili yaptırdım kesn olarak ogrendim
azizeguneyy bebisvarmi Son adet tarihine göre hesaplayacaksın testlerde ve ultrason cihazlarında asla %100 doğru öğrenemezsin.
bebisvarmi azizeguneyy öyle yaptım zaten 16 Kasım son adetim bidaha olmadım son adete göre 5+3 haftalık ama idrar testinde çıkmadı hayırlısı bakalım pazartesi olsunda
Duyguaydin81 bebisvarmi bence hemen kan testi ver çıkmazsada doktora git mutlaka bende böyleydim adet düzensizliğimden dolayı böyle oluyordum şimdi çok şükür hamileyim Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻♥️
Sldmrt bebisvarmi hamile olsaydın çıkardı idrar testinde. Ama sen neye göre yerleşme kanaması olduğuna karar verdin de emin oldun :) belki de adet oldun ama az oldu yani :)
bebisvarmi Sldmrt hiç gelmedi ki akıntı şeklinde oldu öyle adet mi olur peçeteye sildikçe çamur gibiydi 4 gün sürdü
Angelllll bebisvarmi canım bende idrar yapmıştım negatifti sonrasında ilerleyeb günlerde kan yaptırdım pozitif çıktı idrar testinde ilk başlarda hemen belli olmuyor
NurayHakyemez Bir arkadasim beklememek icin acile gitti midem bulaniyor bayılıyorum falan dedi yalandan adetim gecikti dedi borde beta hcg istedi oyle ogrenmisti acildeb pzt yi beklsmek istemezsen bu yöntem ise yarar
bebisvarmi NurayHakyemez evet bunu baska yerdede duymuştum da biraz daha bekliyim pztsi yaptırcam inşallah