Öncelikle Rabbim herkese hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏 38+2 sabahı saat 11 de uykumdan uyandığımda alttan bir ıslaklık hissettim , cisim mi geldi acaba diye hiccc düşünmedim çünkü çok fazla doğum hikayesi okudum ve çok artırma yapmıştım 😊 Evet suyum gelmişti hemen eşine seslendim suyum geliyo ama panik olma dememle beraber panikten delirdi 🤭🤭🤭 duş alicam dedim ne dusu saçmalama doğuruyorsun vs dedi ama dinleyen kim 😌 Kesinlikle duş almadan çıkmayın kızlar açılmaya çok çok faydası var , hemen dusumu aldım annemleri aradım ,doğum çantalarını alıp atladık arabaya. Doktorum hemen nstye gir dedi , sancim evdeyken hafif başlamıştı nstde de cıktı ama aşırı gozukmuyordu ağrıyı nerde hissediyorsun diye sordu ebe, belden kasıklara doğru dedim , ayrica karında sertlesme vs vardı. Neyse nst odasında sancılarım artmaya başladı , ebeler gelip aciklik kontrolü yapıp durdular ki bu çok zordu hem sanci hem o :(( sancılar açılmayı hızlandırdı ve 3 saat sonra dogumhaneye alındım 4 ıkınmada canım oğlum kollarimdaydi 🥰❤🙏🧿😍 3580 gr 51 cm boyuyla 🙏🙏🙏🧿❤ Bu arada normal doğumdan aşırı korkan ve cani çok tatli biri olarak ben yaptıysam herkes yapar diyorum. Doğumdan korkmayın, benim için sanci kısmı doğum anından daha zordu , doğurmak daha kolaydi Ama şunu söylemek isterimki "Dogurmak" inanılmaz mucizevi bir an , bu ani yaşadığım için çok şanslı hissediyorum🤗🥰 Herkese benim gibi pozitif doğum hikayeleri diliyorum 🙏 happymom a çok teşekkür ediyorum çok faydalı oldu benim için.. Sağlıcakla kalın kızlar... 🙋♀️❤