Esrakockara5234 Merhaba hanimlar bugun betamin 500 oldugunu ogrendim sizce ne kadarlik olmus oluyo bebegim 🤗birde bebegim yeni oldugu icin cinsel iliski sikinti olurmu ?
mehefey Esrakockara5234 merhaba hamileliğiniz hcg değerinden çok son adetinizin başlangıç tarihiyle ilgilidir. O günden itibaren hesaplayın kaç haftalık olduğunu. İlişki açısından eğer kanamanız yoksa hiçbi sıkıntı olmuyo ama içiniz rahat etmiyosa ilk doktor kontrolünü bekleyin zaten sıkıntı olmadığı sürece ilişkiyi yasaklamıycaktır. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤗
Eceveannesi Esrakockara5234 daha yeni cnm bekle bir hfta falan kese bile oluşmamıştır cnm daha bnm öyle oldu bekledik bir hfta sonra kese 5+2 2 hfta sonra bebiş oluşmuştu 7+2 şükür 🙏 rabbim sağlık la kucağına almayı nasip etsin
Gulcangzl16 Canım cinsel ilişki için doktor problem görmediyse söyler. Beta değerine göre değil ama son adet olduğun ilk tarihe göre hesaplarsan bulursun kaç haftalık olduğunu ☺️ Hayırlı olsun 🥰
Esrakockara5234 Son adetim 24 kasimdi bu ay da malum olmadim benim rengli yani adet dongum 21 gun falan suruyordu aslinda🤔bu arada hepinize tesekkur ederim😘😘👭