Gulcangzl16 Misafirlerim vardı baya.. o kadar çok hizmet ettim ki ondan mıdır bilmem. Aşırı derecede kalça kemiğim , belim ağrıyor. 😣 yatamıyorum, yürüyemiyorum 😢
Mervee58 Gulcangzl16 bendede kalça batması oldu misafirlerim vardı baya yorulmuştum sonra geçmedi öle kaldı yürüyemiyodum aksıyodum doktoruma söyledim kalsiyum ve d vitamini içeren bi ilaç verdi ondan sonra çok şükür geçti 🙏🏻 Kalsiyum eksikliğinden oluyo sanırım tek d vitamini yetmiyo ihmal etmeyin artmasın doktorunuza danışın geçmiş olsun🙏🏻
Asellinannesi Gulcangzl16 canımm mısafr oldgu zamn bnımde oyle oluyor sabaha rahtlarsınn inşllhhh yat dınlen guzelce ılk basıma gldıgıbde hoc gecmıycek sandımm ama sbha rahtladımm aglmıstım agrıdann ve bırdaha kndımı asla oyle yormuycgıma söz verdımm 4 aylıktım daha ilk basıma geldıgınde suan 9 aylıgımm 36+5🤦♀️🤦♀️ Dıkkat et kndıne
ayseakcura Gulcangzl16 ayyy hala çekiyorum o acıyı 😢 sağ kalça kemiğimi sanki kırmışlar oturup kalkarken eşim kaldırıyor kalsiyumla alakası yok sinir sıkışması o doktorum bana öyle dedi... 10 gündür aksayarak yürüyorum zorla o da.. Emara girdim sırf bu yüzden .... tek önerim sıcacık bi duş gerisi boş🙏
Gizeminik Gulcangzl16 benim iki gündür öyle kalçadan başladı dizimde kaldı ağrı yürüyemiyorum 😒 dayanamadım dra gittim siyatik dedi.. gebe olduğum içinde hiçbirşey yapamayız kendi kendine geçicek dedi.. 🤷♀️
fatooss bende ozellikle kendimi yordugumda oluyor canim o kemik agrisindan yatakta saga sola bile donemiyorum doktoruma solemistim d vitamini yazmisti onun eksikliginden kaynaklaniyo olabilir kendini yormamaya ozen goster 😊
Elisatubis Bende de öyle kalsiyum eksikliğinden oluyormuş elmacık kemiklerim bile ağrıyo ilaç almam lazım
fatooss Gulcangzl16 bende arada kullaniyom valla benimde midemi bulandiriyor oyuzden ayran yapip onun icine koyuyorum suda falan yag icer gibi oluyor sanki😀
Mervee58 Gulcangzl16 kalsiyum ilacı mı yok bende bazen unutuyorum ama ağrı olmuyo d vitamini ise ağrıyı azaltmıyor gibi yani ben öyle düşünüyorum
Gulcangzl16 fatooss acaba hep böyle mi gider ağırlaştıkça naparım. Evim de merdivenli çıkarken aşırı zorlanıyorum
Asellinannesi Gulcangzl16 agrılarımkn oldgunda 4 aylıktım cnımm tabıkı suanda oluyo kndımı yormuyorummm ama hep var kalca agrım
Rabiaakorkmazz Gulcangzl16 çok erken olmuş benim 7. Ayımda başladı yürüyemiyorum aksıyarak yürüyorum arada geçiyo ama çok yorduğum zaman kendimi çok ağrıyor yatarken sağ sola dönemiyorum
Rabiaakorkmazz ayseakcura ben de gittim doktora ben emara girmedim girmek istemedim belki bebeye bi zararı olur diye benim de öyle oturduğum yerden kalkamıyorum çok ağrıyor bende kalça cıkıklığı mı oldu ki diye korkuyordum size sinir sıkışması mı dedi
ayseakcura Rabiaakorkmazz bana hiç bişi yok dedi ama aynısını yaşayanlar var sinir sıkışması oluyor diyorlar
Alya2101 Ay bende hala aynıyım dertenim bugün dayanamadım burdan bayan önerdi doktora gitim kalsiyum d3 ilacndan yazdırdım bugün kulandm bakalım yarında kulanıcak nolucak inşallah bir faydası olur yoksa hiç iş tutamıyorum yataktan kalkamıyorum kalça baymasından ay felaket ağrısı off 🤪