Ilknur84 Ata sağlığa gidiyorum ocakta dogum var ama sezaryan 3000 tl den zamla 4000 fotoraf oda susleme yok diğer hastaneler tl bilgi vermiyor gidenlerpaylasabilirmi acaba değiştirmeyi dusunuyorum
Yavyumbebegim Ben çınarlıya gidiyorum canım sezeryan da normal de herşeyi içinde 2800 ücreti Ocak’ta zamlancak ama size vurmaz dedi Ocak başı doğumum nasipse hastaneye ve doktorlarına göre çok iyi ücreti ama Ocak’ta ne olur bilemem😐
Ilknur84 Muayne olmadan çünkü söylemiyorlar zami yada muhasebeye gidilmesi lazım 35.hamileyim zor yürüyorum 😂giden arkadaşlar sağolsun bu site bi çok yönden yardımcı oluyorp
tuubbbaa kucukmelegim canım ben gidiyorum muayene 135tl Normal dogumla sezaryen 3.500tl Epidural istersen +500tl Ama ocakta zam gelicekmiş . Zam geldikten 30gün içinde dogurursan eski fiyattan yararlanıyormuşsun .
Yavyumbebegim Ilknur84 biz konuştuk bizim Ocak başı nasıl olucak dedik size vurmucak o dedi sanırım Ocak sonunda fiyatlar geçerli olur diye tahmin ediyorum
Ilknur84 Yavyumbebegim bende yarın bi sorarım hastaneye vallahi hiç aklında olmayan bişey belki heryerde geçerlidir soylemiyorlardir
Yavyumbebegim Ilknur84 çınarlıyı da arayıp sorun isterseniz bi şansınızı deneyin derim ben çok memnunum çünkü
Binim Ben devlete gidiyorum da bu fiyatlar cok iyiymis hastane ismi hatirlamiyorum da 12 bin duymustum 17 bin duymustum 🤣🤷♀️
Galina Ben Gözde hastanesine gidiyorum 2500 tl normal veya sezeryan farketmez ,ekstra bir durum olursa +500 tl alıyorlarmış
ZehraMuge Ben medikale gidiyorum, yılbaşından sonra doğum ücretlerine yaklaşık %10 zam gelecek dediler