Rahime4153 begumseker oooo offff çokmuş yaaa benim ilk bebeğim olucak inşllah birazda oyüzden heralde çok heycan yaptım inşallh hemen gelir minnoşum☺️
Dbg Rahime4153 ben mm olarak sormadım hiç orda ölçerken 38le uyumlu su an 🤦🏼♀️ Bakalım ne zaman gelicek bi de minik benimki seviniyodum normal kolay olcak diye de cıkıcak olan kafa capı büyük olduktan sonra 🙊 su an bi işaret yok bende
zelis63 Rahime4153 canm suyun gelince doktora gitmen lazm nişandan. Sonra 1 hafta 10 gün bekleyenler bile oluyor
Agapizoi Rahime4153 bi hafta oncesinde bile nisan gelebilio cnm o kisiden kisiye degisir suyunU takip et ama suyunda gelmeyebilir sancilarini takip et sıklasinca git doktora
Seda_123 Rahime4153 Büyük ihtimal nişandır 😊Nişan gelince hemen doğum yapmayan da var sancın gelirse de 5 dk da bire düşünce gelin diyor doktorlar tabi suyun gelirse hemen gitmen lazım
Rahime4153 Seda_123 hafif hafif ağrılarım oldu gece sancı gibi deildi sanki bi değişikdi onun dışında bişiy yok uyumuşum güzelcene şimdi uyandım☺️ Tabi gece wcleri vardı onlardada kan gelmedi birdaha