Burcu93 Mom36 ocakta hepimizin güzel haberlerini duyarız inşallah. Hayırlısı ne ise o olsun. Sıkmayın canınızı daha çok yenisiniz.
DiplomaliEvHanimi Burcu93 Bekliyorum hala canım dün adet günümde gelen giden yok bir hafta olsun test yapacam
Burcu93 DiplomaliEvHanimi benim de normalde 6 gün sonra adet günüm eğer 28 günde bir olduğumu var sayarsak. En son 28 günde oldum ama bazen gün geliyor 30 32 33 oluyorum kestiremiyorum testi ne zaman yapsam. İnternetten erken gebelik testi sipariş ettik bakalım. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım beklemek çok zor
Sirinimm Burcu93 canım benimde 15 aralık son adet günüm normalde döngüm 28 ama 31 e kadar uzayabiliyor o yüzden ben eğer adet olmazsam ayın 18’inde test yapıcam
DiplomaliEvHanimi Burcu93 Canım gecikme zamanına göre yap bence belki yine gecikecektir negatif çıkar belli olmaz ama inşallah çift çizgiyi görürüz
Belirsiz Benim de sat 26 Kasım hala adet olmadım gelen giden yok ara ara kasık ağrısı var testlerde negatif çıkıyor inşallah vardır benim de 😪
Burcu93 Sirinimm ben erken gebelik testi sipariş ettim bakalım ne zaman gelecek sabredemiyorum merak ediyorum. Beni de haberdar et sonucundan olur mu