Mebos Cicimato_96 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğiniz doğum pozisyonuna döndümü doktorunuz bişi dedimi bebeğinizin kilosu felan nasıl acaba 🙈
Cicimato_96 Mebos Canım haftaya kontrolüm var en son kontrolümde kafasi tam sağ gogsumun altindaydi hatta baya zorluyordu beni kilosu falan da gayet iyiydi ama simdi ne kadar oldu inan bilmiyorum 🤭
Cicimato_96 neviinn Yaa 😍 Doğum için 5 Mart dedi doktorum bana ama erken gelcekmiş gibi hissediyorum 😍
Mebos Cicimato_96 ayy hayırlısı olsun yaa benimkide kafası yukarıda yaa bugün gittim 26+6 var daha 30a bizim ama bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 🤲😊
neviinn Cicimato_96 benimde öyle hatta bebiş baya bi önden gidiyor 37. Veya 38. Haftada gelebilir dedi doktorum
Mrvesebo2903 Cicimato_96 Bende aynı şekilde canım 😂bitti bitti şükür atlattık bakalım bu 30lu haftalarda neler bekliyo bizi 🤔😂
Cicimato_96 Gulcezeren Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim hayırli doğumlar 🙈
Cicimato_96 Gglcee Ayyy ben de o günleri görebilecek miyim acaba? 🙈 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😊