Gunyuzlum Doktorum ilkin kız dedi sonra erkek dedi pipi gibi gözüküyor dedi sonra emin olamadı bilmiyorum dedi benim kafamda karıştı kız mı erkek mi anlamadım 😔🤲🏻
Minemasal Gunyuzlum bana 13. Haftamda kız demişti. 16. Haftamda erkek olup pipisini sakladığını söylemişti. Açıkçası kız dediğinde ismini bile koyup bir sürü elbiseler falan seçmiştim cnkü zaten kız istiyodum o yüzden netleşene kadar hayal kurmamak gerekiyor :)
Byz Gunyuzlum canım yanılma kesinlikle oluyor benımde aynı senın gibi once %80erkek dedı sonra %100kız dedı ıc doktora gıttım üçüde kız dedi
Gunyuzlum Bakiberat yani bacaklarını kapatmıştı sıkıca ama sonra oynatıp gördüğünü söyledi sonrada tam emin değilim dedi o yüzden aklım kaldı benim artık beklicem uzun bir süre 🤷🏻♀️🥰
Gunyuzlum Minemasal sende benim gibisin ilk duymak istediğini duyup dayananamamak bende ilk duydum heycanlandım sonra Allah’ın gücüne gitmesin biraz burukluk yaşadım tek yaptığım böyle sormak hersey Rabbimin takdiri 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
sahibe Gunyuzlum bizde erkek istiyoduk bir kizimiz var ama buda kiz galiba kiza benziyo dedi doktor hayirlisi sagliklica gelsin yeter
Gunyuzlum Byz darısı bana olur inşaAllah demekki erken gitmemek lazım böyle arada kaldım şimdi düşünmeden edemiyorum umarım gönlümde geçen hayırlısıyla nasip olur 🥰🤲🏻🤲🏻
Dilekerdmr Gunyuzlum bazen olabiliyor bizimde 15 haftada %100 erkek dedi öyle ama kız olanlarda emin olamayınca 17-18 de net söylüyorlar genelde
Gunyuzlum Dilekerdmr evet şimdi sabırsızlıkla 18 haftalığı beklicem hayırlısı olur inşaAllah sağlıklı olsunda 🥰🤲🏻