Fatmanur_yakup17 Merbe61 canım ben 29 + 2 yim daha hiç kilo almamışm hatta 1 kilo vermisim çok şükür doktor yediklerine dikkat etmen lazım doğum zor olur demişti sende dikkat etmelisn
Mutter Nevink hamile kalan kişinin durumuna göre değişiyor olabilir bilrmiyorum benim dıktorum nabzın 120 olmalı 40 dakika tempolu yürüyüş dedi, 12. Haftadan sonra da yoga ve reformera başlıycam.
Nevink Mutter doktorunuz musade ettiyse sizde de sknti yaratmiyorsa ne guzel ben suan istesemde tempolu yuruyemiyorum cok cabuk yoruluyorum dediginiz gibi degisiyor demek ki
Zb4 Merbe61 Merhaba , 58 kg ile hamile kaldım şuan 79,6 kg ve 37nci haftadayım. Normal doğum yapmak inşaAllah nasip olur hastanede zaten bi 7kg garanti gider diye düşünüyorum. Zamanla diğer kiloları veririm umarım .
kitapkurdu Merbe61 105le hamile kaldım 103e düştüm 17.haftamda 104tüm. Hala da öyle devam ediyorum 20 olduk. İnşallah böyle devam eder 🙏🏼
Semam Peki kızlar bu sekilde yüksek kilolarla kalıpta normal doğum yapan varmi kilonun bi etkisi oluyormu normal doğumda 🙄🙄
RHSENKAL Semam biraz yapıyla alakalı bence boylu poslu olup kilolu olanlarda ben pek sıkıntı görmedim. Kardeşim de bende 100 kilo üstü hamile kaldık ikimizde normal doğum yaptık hiç sıkıntı yaşamadık. Doktorlarda bi sıkıntı görmedi hiç normal doğum için. Ama tabii herkesin yapısı farklı
Mercimek9389 Merbe61 92 ile hamile kaldım 5 kg ile doguma girdim. Su anda simdiden 15 kiloya yakin kilo verdim. Emzirirken kilo vermek mucize degil. Lutfen kiloya odaklanip kendinizi mutsuz etmeyin. 6 aralikta dogum yaptim bu arada bu kadar kisa surede bu kadar kilo verdim.
Hayrismte Merbe61 hep kilolu hep kilolu biri olarak bende 100 ile hamile kaldım ilk 16 haftada 4 kilo aldım sonra grip oldum 3 haftada aldıgım kiloları geri vermişim ama oglum kilo almış şükür 🙏🏻 şimdi 21 haftalığız
Guzelllll Merbe61 88 kg ile hamile kaldim 28 haftalikken 3 kg almistm daha gitmedim doktora bakalim suan 31+5
Hayrismte Duamucizem şuan 20+5 haftalıgız ben ilk 18. Haftada seyirme şeklinde birşeyler hissettim ama ilk bebegim oldugu için emin olamadım. 19+4 eşimin dogum günüydü oglumuz babasına jest yaptı ilk seyirmeden biraz daha farklı olarak o zaman hissettik hemde tam babası severken oldu😊 ama tam içerden tekmeler 20+1 de gelmeye başladı şu 5 gündürde maşallahı var😁🙈
Duamucizem Hayrismte Bir iki gündür biseler hissediyorum ama emin değilim damar atmasi gibi oluyor ama sık değil mesela sabah oluyor başka yok anlmaiuirim galiba hissetmek nasıl onuda bilmiyorum
Tazeanne0134 Merbe61 evet ben 92 kilo ile hamile kaldım geçen haftaya kadar 97 kiloyduk yakında tartılmadım ve 37+0 haftalık hamileyim