Kizimgeliyor Tekmen18 Bana 13 haftalıkken demisti erkek diye çok erkendi yani iste herkes bilemiyor malesef🙄
mervezegem77 17+1 de erkek demisti 20+1 de detayli ultrason vardi değişmedi yine erkek dedi fatkli bi doktor.
Aysenurtsr Bizde bugun 17. Haftamdayim %80 erkek dedi, bizde gorduk aslinda ama obur ay daha netlesir isterseniz dedi ama ben hissetmistim erkek olacagini 🤗
PamirMira Bana da 13+3 te %100 erkek dedi 🤔 sanki biraz erken ama net konuştu sonraki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum umarım değişmez ☺ Çünkü alıştık bu duruma 💕
Emosssss Hafta dà bak erkek deyip pipi gösterildi 19. Haftada kesin kız dendi 21. Haftamdayim detayli ult. Yine kız 🙂
Durukayra UgurEdaAltun merhabalar cinsiyet icin acele etmeyin bnm doktorum bi kiz bi erkek dedi😕 1 ay sonra kontrolum var onu bkliyorum.saglikla gelsin bebislerimiz☺
Ozlem1 UgurEdaAltun ben 14 haftalıkken %60 erkek demişti 16 haftalıkken gittim %100 kız dedi, benimde içimde erkek olcak hissi vardı belirtilerde o yöndeydi biraz hayal kırıklığı oldu ama napalım nasip sağlıkla gelsinde 👶🏻💕