Fatmalper1 Detaylı ultrason için devletten nasıl randevu alabilirim yada uygun fiyatta özel var mı ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Seda_123 Fatmalper1 Valla devletten randevu almak çok zor zaten her hastane yapmıyor zeynep kamilde var sıra bulursan şükret o derece ben özelde yaptırdım 250 liraya zaten en uygunuda 250lira daha aşağısı yok
Zehramomm Fatmalper1 Fehmi yazıcıoğluna git kesinlikle makinesi çok iyi verdiği resimlerde öyle ve çok güzel inceliyo 450 lira ama kesinlikle değer
Elif1685 Fatmalper1 Ümraniye de çamlıca görüntüleme merkezi var ben yaptırdım çok memnun kaldım 260tl ödedim
Deletedmom138 ayseakcura 400 TL aşağısı ultrasonların kaliteli olduğunu görmedim hiç 🙄🙄 Gözden çıkarmak gerek. Arkadaş 200 e falan yaptırmıştı özeldeki doktor dalga geçmiş bu ne biçim detaylı ultrason hiçbişey net çıkmamış diye, 400 tlye başka yerde tekrar oldu. Seda_123
Seda_123 ayseakcura Aynen bende cihanda yaptırdım çok memnun kaldım valla başka yere 400 500 vermeye değmez cihan çok iyi 👍
Seda_123 Deletedmom138 Valla benimki çok kaliteliydi hatta ben yaptırdıktan sonra arkadaşlarım da gitti aynı yere çok kalabalıktı zaten memnun olan çoktu tavsiye üzerine gitmistim bende çok memnun kaldım verdikleri resim netti yine hamile kalsam aynı yere giderim doktordanda memnun kaldım özeldeki doktorumda zaten beğendi
miine Kadikoyde Vedat dayicioglunu tavsiye ederim ben yaptırdım çok memnun kaldım 35 40 dk inceliyor , 300 lira raporda veriyor
Deletedmom138 Seda_123 cok sevindim hangi şehirdeydin ? ben İstanbul'dayım 400 tl aşağısı güzel cihaz bulamadım neyse bakalim olsunn👼🏻😂
ayseakcura Fatmalper1 gitmedim canım 10 Ocak’ta gidicem tabi fiyat değişikliği olacakmış. Doktorun yönlendirdiği yer 500 TL istiyor
aysglckr Fatmalper1 19-24 hafta arası randevu almanız lazım mutlaka çoğu yer dolu olabılıyo süreci geçirmeyin devletten alıcaksanız ben özelde yaptırdım çoğu yer 300-400 tl arası rapor cd birsürü belge ve ultrason fotoğrafıda veriyo fatihte yaptırmıştım