SedanurYaprak Hanımlar ıyı aksamlar 31 haftalık hamıleyım ve catı agrım var normal mı bu hafıf bı halsızlıgım de var normal mı sızde de var mı bu haftalar da bunlar
Mrv43 SedanurYaprak canım 30 haftalığız bizde bnmde sol çatı tarafmda ağrı var tam çatı kemiğinin olduğu yerde gece arasına yastık faln koyuyorm biraz hafifliyo doktr doğum sancısımı diye nstye bağladı ama bişi çkmadı büyük ihtimal açılma genişleme oluyo ondan dolayı hele sabhları çok kötü oluyo gün içinde geçiyo biraz
SedanurYaprak Mrv43 benım otururken kalkarken yatarken sagıma soluma donerken falan cok fena oluyorum galıba dedıgın gıbı doguma yavas yavas hazırlık yapıyo vucudumuz
Mrv43 Bilmiyorum ki canm sağda tık yok sol kasık çatı ağrısı oluyo işde hele gece soluma yatarsam sabh zorlanıorum. Kndini çok yorma kıısa yürüyüş faln yap çok sabit oturup yatıncada artıo Rabbim sabırını veriyo bi şekilde az kldı 🤗
Beren01 Bende 31.haftamdayim aynı şekilde çok fazla çatı ağrım oluyor.uzun süre oturmak da uzun süre yatmakda iyi gelmiyor nasıl daha az ağrır bilemiyorum🤔2.gebeligim ama daha çözemedim 😬