Merwish_ Arkadaşlar 👯♀️ merhabalar , 15 -16 haftalık gebeyim , 1 haftadır tiksinmelerim kusmalarım , iştahsızlığım geçti . Acaba normal mi ? Kendimi hamile gibi hissetmiyorum o nasıl olur bilmemde normalleştim 😂 sizde durumlar nasıl .
Zehra321 Merwish_ benim de 13 de bitmişti. O kadar sevinmiştim ki tam tersi o zamandan sonra hamileliğimi yaşamaya başladım bulantı dönemim tam bir işkenceydi 😅🤪
Minel2019 Merwish_ normal bana göre canım ben 3 ay 15. Haftama kadar kustum ama Allah’ıma şükür şuan çok iyim 16+5 teyim anca yiyip içebiliyorum inşallah seninde böyle kalır
Umayerdal Merwish_ Benimde öyleydi canım 2 hafta tamamen geçti hepsi çok rahattım sonra heralde kendime nazar ettim pazar sabahı kustum🤣🤣 merak etme hiç beklemediğin anda gelebilir😅
Minel2019 Belit inşallah geçer çok zor bende hala ilaç içiyorum ama Allah’ıma şükür azaldı düzeldim sende düzelirsin inaşşah 🤲
Merwish_ Belit ben bunu yazdıktan sonra akşam 19:00’ den 01:00 kadar kustum bu haftalarda hiç belli olmuyormuş .
liongirl 36.haftamız ve ben hala kusuyorum artık zorlanmaktan gözüme kan oturdu biran önce doğum yapmak istiyorum kusmaktan daraldım😢
Cokmucokbilmisimne 15+1 im benim ilk zamanlar pek midem bulanmazdı ama 14 haftamdan bu yana efsane midem bulanıyor kusuyorum ve mide yanmasıda eklendi kendimi çekemiyorum resmen daraldım kusmaktan