hafsa2020 Ya adet olduğumuz günden nasıl hesaplanıyor anlamıyorm sonuçta adetiz o hafta nasıl gebe oluyoruzki? Bende anlamıyorm
Asrinbaby hafsa2020 kıyamam kuzum şimdi 9 ay 10 gün hesaplaması için adetin ilk günü de dahil ediliyor. Yoksa 9 aya tekamül etmiyor. Bende çok şaşırmıştım. Ama sen doktorun nasil hesapliyorsa ona göre hesapla.
ZeynepKara hafsa2020 bebeğin ne zaman döllendiğini yani hangi ilişkiden sonra hamile kaldığını hesaplayamadığımız için son adet tarihimizin ilk gününden sayılmaya başlanıyo ve bebek 9 ay 10 günlükken doğuyo normal şartlarda
Tugcey hafsa2020 adet olduğumuz günden hesaplanmıyor ki son adet tarihinden çıkıyor yani 7 günü kafadan atıyor ondan snraki ilk günü döllenme sayıyor
Peony Merhaba, evet sat a göre hesaplanıyor ama geç döllenme yaşamış olabilirsiniz. Benim de sat a göre 7+4 ama doktor 6 haftalık diyor. ☺ Bebek görüldükten sonra ölçümlerine göre tam hafta veriliyor.
Handeberkay Peki kızlar biz sata göremi Doğum yapcaz bebegın gelişimine göremi mesela sata göre 5 haziran gözüküyor gelişimine göre bakıncada 1haftavgeri geliyor
Siluart [bilinmeyen] En son ne zaman regl oldunuz? Bittiği zaman değil en son regl oluşunuzun ilk günü. Meselâ ben 17.12.2017 tarihinde regl oldum. 22.12.2017 tarihinde de bitti. Umarım anlatabilmişimdir. Not: Bana da doktorum 2 hafta geriden gelir bebek hesaplaması dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru.
SyhnHtp Son adet tarihi baz alınır genelde ama ilerleyen zamanda bebeğin ultrasyon ölçümüne göre bu tarih değişebilir. Bebeğe göre hesapla sende canım. Benim geç döllenme var ama bebeğe göre hesap yapıyor doktorum son adet tarihime göre doğumum 13 ağustos diyor bebeğe göre durum 19 ağustos oluyor.
Ayselcnt bugün ben özellikle sordum.. Hep ultrasona göre takip ediyordum..doktorum adetin düzenliyse ki benimki düzenlidir adetine göre takip edeceksin dedi..
Melegimveben [bilinmeyen] son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyor benim canım geç döllenme olmuş
Kibarbaby [bilinmeyen] bebeğinizi sadece ultrosanda görülen haftaya tabi tutabilirsiniz. Adet tarihinizi baz alamazsınız çünkü geç döllenme oluyo bir çok kişide olduğu gibi
Tintin Peony bende göremedim henuZ bende pazartesi gidicem ben 6 haftalıkken gittim görünmedi bebek iki hafta sonra gel dedi
Nero1 Tintin bende aynı durumdayım 6+2'de kese vardı bebeği göremedik,pazartesi kontrolüm var hayırlı haberler alırız inşallah🙏🏻
Tintin Nero1 insallah duyarız Allah emeklerimizi boşa cıkarmasın insallah🦋o mutlulugu bizede yaşatsın🤲
Siluart [bilinmeyen] 10 hafta 3 günlük gebesin canım. 1-2 hafta geriden gelmesi normal geç döllenme olduğu için.