Rabia93 Kizlar sabah nisanim geldi şiddetli bir bel agrisi yasiyorum. Gece kotuydum gunduz eh iste. ama simdi 10 dk da bir belime sanci giriyor felaket bisey. Sabah kontrolum var. Sizce sabahimi beklemeliyim dayanabildigim kadariyla
Hayat Rabia93 suyun gelmiyorsa bekle .Ama hastahane uzaksa git.Açılman ola bilir.Git baksınlar birşey yoksa eve gel.Her ihtimale karşı tedbirini al.Korma sadece dua et.ve ayetel kürsi oku
Deniz34 Rabia93 ay keşke benimde böyle Doğumum olsaydı😂😂 çok heyecanlı benim nişanım geldi 38 civarıydı sanırsam sabah kalktım tuvalete girdim hemen eşime heyecanla haber verdim o da herkese söylemiş bütün aile bize toplandı kaynanan 6 tane görümce😂😂 ama ne yazıkkı 2 hafta sonra suni sancıyla doğurdum😂😂 çok heyecanlı yaz buraya sürekli
busrasahinn Rabia93 hastane yakınsa 5 dk bir olana kadar bekle ama mesafe varsa git canım ne olir ne olmaz
Rabia93 Muhammedim0125 ya doktorum yok aradim. Sabah hastanede olucak dediler. Dayanirim diye dusunuyorum ama korku da var
Naime4049 Ayyyy çok h3yacanlı ama benim ilk hamilrligim hiç bilmiyorum ki ama bence biraz daha sıklaşmasını bekleyin ve o zamn gidin
Rabia93 Naime4049 bende de heyecan korku bir arada bende sıklasmasini bekliyorum nasil bu kadar sakinim onu da bilmiyorum 😉
Zemine11 Rabia93 kız çocuk doğacaksa sabahı bekler mi nöbetçi dr vardır dk tut bi de sancıların kaç dk ya indi
Semooshh Dayanabilirsen evde çek sancın hareket et yürü çömel kalk Rabbim kolaylık versin Bi avazda kurtarsın inşallah
Ezgislck Sancın 5 dk da 1 e düşene kadar evde bekleyebilirsin. Ebeler genelde bunu öneriyor. Evde duşunu al bol bol yürü. Makyajını, saçını yap 🥰 sağlıkla gelsin minik